Tähän viikonloppuun onkin näyttelyitä mahtunut. Lauantaina kun olin ajelemassa Muurolan ryhmikseen Pipsan kanssa, sain iloisen puhelun Jutalta. Sisarukset muumi-pentueesta olivat Lestijärven ryhmiksessä ottaneet tuplavoiton! En ensin edes tajunnut ja oli pakko pyytää Juttaa vielä toistamaan :D Kiira oli ollut ROP ja Leevi VSP, molemmille sertit ja Leeville se oli ensimmäinen laatuaan. Todella huikea tunne kun omat kasvatit pärjää näin hienosti näyttelyissä.. Tähän jo tuumasinkin, että nyt minua ei harmita yhtään vaikka Pipsa sais hylätyn Muurolasta, kun nämä olivat pärjänneet niin hienosti. Tosin eipä Pipsassa mitään hylkääviä virheitä olekaan. Sillä välin kun tyttäret Lestijärvellä odottelivat ryhmäkehiä, Muurolassa Pipsa sai Harry Tastin tiukassa arvostelussa ErittäinHyvän.. mutta kun eri ja sa jaettiin vain yhdelle koiralle niin EH alkoikin yhtäkkiä tuntua ihan hyvältä arvosanalta ;)

Illalla vielä sain niinkin iloisen viestin, kuin että Kiira oli mennyt pärjäämään myös ryhmäkehissä ollen RYP-2 !!!! WAUDE !!!! Tollerit Lestijärvellä tuomaroi Markku Kipinä, ja ryhmän otti Raija Tammelin.

Muurola RN 19.5., Harry Tast
Pipsa (Lapintähti Klarissa)  NUO-EH 1

Lestijärvi RN 19.5.,
Markku Kipinä
Kiira (Hillitön Pikkumyy)  NUO-ERI1 SA PN1 SERT & ROP & RYP-2 !!! 
Leevi (Hillitön Hosuli)      NUO-ERI1 SA PU1 SERT & VSP


 
^ Leevi VSP & Kiira ROP


^ Kiira & Henna ryhmäkehässä, upea otus ja taitava handleri!


^ Kiira vielä ison pystin ja ruusukkeen kanssa.


Sunnuntai aamuna meidän oli tarkoitus suunnata sekä Bonon että Pipsan kanssa Piteåån, mutta toisin kävi. Bono loukkasi tassunsa vajaa viikko sitten, polkuantura halkesi todella pahan näköisesti ja siinä on nyt "muutama" tikki ja Bono on antibiootti kuurilla. Joten herra täytyi valitettavasti jättää kotiin. Tämä harmitti erityisesti sen vuoksi, koska Bono tarvitsisi vielä yhden sertin tullakseen Ruotsin muotovalioksi ja Pipsa taas ei tarvitse enään yhtään ennen kuin täyttää 2 vuotta. Ilmoitin siis Pipsan vain sen vuoksi, kun "ei kehtaa yhden koiran kanssa lähteä ajamaan". Toisin tosiaan kävi ja matkaan lähdettiinkin vain Pipsan kanssa. Pipsan esiintyminen oli minun makuuni hiukan turhan vallatonta, ei millään tahtonut malttaa seisoa vaikka tasan tarkkaa osaa sen homma. Myöskin liikkeissä välillä teki omia loikkiaan :) sallittakoon se 1,5 vuotiaalle. Pipsa sai kuitenkin erinomaisen upean arvostelun, tuomarina oli Pekka Teini. ParasNarttu luokassa tuomari syynäsi meitä todella pitkään, kumman laittaisi voittoon ja jäimme kakkoseksi vara-sertin kera. Tuomari vielä kehui Pipsaa ja sanoi että "Tämä on juuri sen tyyppinen tolleri mistä minä tykkään!... tai no sanotaanko niin että tämä on oikean tyyppinen. Kaunis pää ja ihana ilme!"

Piteå KR 20.5., Pekka Teini
Pipsa (Lapintähti Klarissa)  NUO-ERI1 SA PN2 vara-sert

Arvostelu: "Hyvät/kivat mittasuhteet ja rotu tyyppi. Kaunis pää ja ilme. Kauniit silmät. Erinomainen eturinta ja rinta (brisket). Hyvin kulmautunut. Ei parhaassa karvassa tänään, mutta oikea karvan laatu. Hyvä ? ja pitkä häntä. Kauniit liikkeet."


PS. Perjantaina haimme Tildan (Lapintähti Zarlotta) meille Oulusta pienelle lemmen lomalle, pidetääs peukkuja että pariskunta lämpenee juoksun kehityttyä toisilleen ja saadaan paljon kauniita ja terveitä puppiloita aikaiseksi. Tilda on siis tarkoitus astuttaa omalla uroksellani Bonolla <3