AGILITY

Tänään käytiin Katin, Iitun & Tildan kanssa treenaamassa lähinnä agilityä kassin nurtsikentällä. Otin molemmille pieniä radanpätkiä ja useamman esteen sarjoja sekä joitain esteitä vain yksittäin. Pinjan kanssahan ei olla mitenkään kouluttauduttu, mutta silti meni ihan kivasti. Sen eron koirissa huomasin, että Pinja tekee korkeita ja lyhyitä hyppyjä, Bentley vuorostaan vähän matalampia ja pidempiä. Hassua ;)

Bentleyn kanssa otin yksikseen puomia, A:ta ja keppejä. Tutustelimme myös keinuun, joka ainakin tässä vaiheessa kovasti hirvitti. Oikeastaan eka asia, jota Bentleyn yhtään on kammoksunut.

"Ratapätkät" olivat seuraavanlaisia:

* 4 x hyppy peräkkäin -> putkeen
* 2 x hyppy peräkkäin -> putkeen -> hyppy (käännös) ja hyppy
* erilaisia käännöksiä erikulmissa hypyltä toiselle

Ja sitten, kun Kati oli niin mielenkiintoisen radan värkännyt Iitulle, niin pitihän meidänkin sitä kokeilla ja sehän meni oikein kivasti.

Eli siinä oli kaksi hyppyä rinnakkain, niiden edessä putki ja sitten taas kaksi hyppyestettä rinnakkain. Eli niiden rinnakkaisen "parihyppyjen" välistä kulki suora putki.
Tarkoituksen pyörittää koiraa hyppy, hyppy, putki, hyppy, hyppy, putki jne..

* * * * * *

TOKO

Kun päästiin kotia, niin lähdettiin vielä tekeen pienet pissilenkit ja "siinä samalla" (noin 20-30min) otin Pinjalle TOKOa.

Tehtiin ainakin
* seuraamisia
* liikkeestä maahanmenoja ja seisahtumisia sekä istumisia (evl idioottirinkiä myös)
* paikallaoloja ja erityisesti huomiota siihen, ettei ennakoisi istumaan nousua.

* * * * * *
Myöhemmin illalla käväistiin vielä pitkähkö 45min kävelylenkki tuolla jossain :) välillä en ihan ollut kartalla.. Ja kotia tultua saatiin tieto viimein tulevan kauden treeniryhmäpaikoistakin.

Pinja TOKO -> AVO Keskiviikkoisin kl. 21 alkaen, ei vielä kouluttajaa... (maneesissa hallia vastapäätä)
Bentley TOKO -> Mölli2 Tiistaisin kl. 21 alkaen, ei vielä kouluttajaa....... (kas hallilla)
Bentley AGILITY -> Jatko Sunnuntaisin kl.16-17:30, mikä ei todellakaan sovi meille tuo kellonaika..