Kuten otsikkokin kertoo, tänään tokoiltiin oikein urakalla ja molempien koirien kanssa. Liekkö mitään edistymistä tuli mihinkään suuntaan, lähinnä katselin, että mitä koirat muistavat kun kesällä ei ole tullut juurikaan treenailtua. Äippä kuvasi treenejä ja otoksia löytyy galleriastamme!

Bentley yllätti iloisesti, oli hyvin mukana ja jaksoi jopa keskittyä. Muutaman kerran tosin karkasi äidin ja iskän luokse rapsutuksia kerjäämään..

Seuraaminen taluttimetta
Ihan OK seuraamista, hiukka paremmin ois saanut pysyä käännöksissä ja istumiset pysähdyksissä unohtuivat osittain. Hyvin kuitenkin piti kontaktia ja paikka oli aikalailla oikea.

Liikkeestä maahanmeno & seisominen
Maahanmeno onnistui hyvin eikä edes ennakoinut istumista. Hyvä poika!
Seisomiseen tarvitsin kaksi käskyä, mutta yllätyin erittäin positiivisesti, kun poika jäi seisomaan ja jopa pysyi siinä palkkaukseen asti. Wau!

Paikallaolo 1min
Bentleylle tein vain 1min paikallaolon näin alkuun. Hyvin jäi ja pysyi. Istumaan nousu tosin oli aivan kadoksissa..

Luoksetulo
Yllättihän poika tässäkin, jäi nimittäin hyvin istumaan mutta sitten kun käännyin ympäri, se pisti maahan. Tämä toistui kahdesti. . . Kutsuin kuitenkin luokse ja hyvällä vauhdilla tuli, mutta paikka sivulla ei ollut aivan täydellinen. Treeniä siis vain lisää tähänkin.

Leikkimistä
Lopuksi leikittiin vetoleikkejä. Bentleyllä on tosi kivasti taistelutahtoa, siihen olen tyytyväinen ja sitä pidetään yllä, mikäli lähdetään vuoden päästä käväiseen luonnetestissäkin.


Pinjan kanssa mielessäni kummittelee mahdolliset viralliset TOKO kokeet alle kahden viikon päästä ja tilanne on niin sanoakseni huono. No, eipä hätiä mitiä, kyllähän ne muutkin hakee toisinaan niitä alo-0 tuloksia. Hakeehan? Viime yönä näin myös painajaisia siitä, että sittenkin mahduttiin kokeeseen, joten liekkö sekin innoittanut treenaamaan tänään..

Seuraaminen taluttimetta
Tein erinäisiä seuraamiskaavioita ja palkitsin namilla lähinnä pysähdyksiin. Suullista kehua tuli myös annettua. Tämä on se juttu, mitä ei todellakaan saada kuntoon ennen kokeita, jos päästään niihin 16.8 kokeisiin.. Ellei sitten saa pitää namia kädessä :)

Paikallaolo 3min
Tässä tehtiin Pinjan kanssa ennätys. Aikaisemmin olen ollut tosi tyytyväinen 2min paikallaoloon ja tänään ajattelin kokeilla, josko pysyisi pitempäänkin. Pysyihän se. Rauhassa makoili ja välillä katseli ympärilleen. Lähinnä kuitenkin minuun päin. Tehtiin 3min paikallaolo ja totesin, etten viitsinyt sitä kauempaan siellä auringossa makoiluttaa. Harmikseni Pinja kuitenkin ennakoi sivulle nousun, joten pistin sitten vaan takas maahan, palkkasin ja vapautin.

Liikkeestä maahanmeno & seisominen
Liikkeestä maahanmeno onnistui kivasti mutta seisomiseen ainakin taisin tarvita parikin käskyä ja meinasi hipsutella vaan perässä.

Luoksetulo
Jäi hyvin, mutta tuli laiskanlaisesti luokse eikä ihan oikealle paikallekaan.. Mutta ihan OK kuitenkin.

Estehyppy
jäi tällä kertaa treenaamatta. Se on kuitenkin yleensä onnistunut hyvin, joten pitää muistutella se mieleen sitten kun palaudutaan Ouluun.