Perjantai aamuna lähdimme puoli seitsemän aikoihin ajelemaan määränpääränä Västerås Ruotsissa (Tukholma korkeuksilla). Matkaa oli siis ja paljon. Loppujen lopuksi koko reissu (Ylitornio - Västerås - Ylitornio) tehtiin noin 34,5 tuntiin. Takaisin kotona olimme 23:15 lauantai iltana.

Lauantai aamuna Frida toi pennun yöpymispaikkaamme, jossa tapahtui penskan luovutus. Paljon emme keskustelleet, kielimuurin vuoksi, mutta tärkeimmät kuitenkin tulivat selviksi. Bono valloitti heti rohkealla olemuksellaan ja osoitti terävien hampaidensa käytöllä myös olevansa villimmän puoleinen kaveri. Bonon sisko Jaga (joka jäi kasvattajalle itselleen) oli hieman tummempi ja sirompi (tottakai) sekä vaikutti myös villimmältä. Mina-emä oli oikein rauhallinen ja nätti rouva, vaikka bikini kunnossa olikin.

Kotimatkalla tuli vain yhdet pissit boxiin ja kolmet pissit ja kakka ulos pysähdyspaikoilla. Hieno herra! Sittemmin "mummulassa" ei ollutkaan enään niin hohdokasta, kun pakkasta oli -12*c ja lunta, joten pienellä ulkoilulla ehti korkeintaan pissata.


^ ekat pissit pakkasella ulos

Onneksi täällä Oulussa on vähän "lämpimämmät" ilmat ja ulkona voi olla vähän pidempään, pennun ehdoilla tietenkin. Täytyy sanoa, että hieman kyllä jännitti, kuinka selviän kolmen koiran kanssa lenkkeilystä, mutta tähän asti on sujunut suuremmitta ongelmitta. Pinja ja Bono ovat vasemmassa kädessä ja Bentley, joka saattaa innostua vetämään kahden koiran edestä, on oikeanpuoleisessa kädessä. Seuraavina hankintoina Bentleylle kuonopanta.... Saisi vähän hidastaa tuota vauhtiaan :)