Eilen kotiuduttiin Pohjoisesta tänne vähän alemmas Ouluun, kun koulut alkoivat ja viimeinen vuosi olisi itsellä vielä kouluja jäljellä. Siitä, mitä koulun jälkeen keksin ja minne suuntaan, ei ole vielä mitään tietoa. 99% varmasti en ole mihinkään Etelämmäksi lähdössä, joten joko Ouluun töihin vähäks aikaa tai sitten kotipaikkakunnalle oma parturi-kampaamo pystyyn? :)  Siellä vain on niiiiiin huonot harrastus mahdollisuudet koirien kanssa, ellei mukan lasketa sorsastusta, jota taas täällä Oulussa emme voi harrastaa. Ohjattuja koulutuksia ei taida olla kuin Torniossa, Kemissä, Rovaniemellä ja Pellossa. Kaikkiin noin 100km matkaa.

Pinjan kanssa olen joka päivä ottanut vähän seuraamista, jospa se sitten torstaina seuraisi pidempään kuin 2m kuitenkin? Kuka tietää. Bentleyn teoriassa ja käytännössäkin osaa homman, mutta luultavasti ongelmaksi koituu taas "ah niin ihana yleisö ja muut koirat" joiden luokse haluttais paljon enemmän kuin mamman luo..

Muitakin liikkeitä tarttis vähän kertailla, mutta onpahan taas yleisöllä (ja toki meilläkin hauskaa) kun kaikki menee ihan höpöksi jälleen ;)

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Tänään meillä alkaakin Bentleyn kanssa 6 kertaa kestävän agilityn alkeiskurssi Tupoksella. Siitä sitten lisää treenien jälkeen. . .