(c) Anna Kuha

OuTo eli OulunTollerit järjestivät/tävät agilityviikonlopun 13.-14.9.2008 Haukiputaalla. Pinjan juoksujen vuoksi en voinut siis osallistua Pinjan kanssa, joten lähdin mukaan Bentleyn kanssa agiliitämään.

Paljonhan mitään tuon kanssa ei vielä voinut tehdä, mutta ihan este hyppyä matalimmalla tasolla, että se nyt kuitenkin vähän joutui hyppäämään yli eikä kävellen mennyt. Hyvin hoksasi homman heti eikä haitannut vaikka kerran räsähti estekin päälle (hyppäsi ominnokkineen ja naru jäi kiinni).

Otettiin myös putkea. Sanoin, että me osataan jo, ja tehtiin kuitenkin suoraa putkea ensin ja pikkuhiljaa käännettiin. Lopuksi sitten vielä treenasin ihan U- muotoista putkeakin. Todella hienosti meni aina sinne ja mikä positiivisinta, Bentley alkoi tunnistaa jo "putkeen" käskyn! Jukka piti Bentleytä narussa ja olin käyrän putken toisella suulla ja Bentley tapitti suoraan minuun. Huusin "putkeen" ja salaman nopeasti se etsi putken suun ja syöksyi lävitse :D

Tänään olemme siis oppineet hyppyesteen alkeita ja putken ;) Huomenna uudelleen ja laitoin Katille viestiä, että jos muistaisi kameran ja voisi ottaa vaikka jonkun kuvan Bentleystä kentällä? :)