Tornion näyttelyt tuli käytyä rämpimässä kovasta kuumeesta ja kurkkukivusta huolimatta molempina päivinä.. Eihän tätä lähinäyttelyä halunnut välistäkään jättää. Onneksi tulokset olivat ihan mieltä lämmittäviä ja kotona pääsin sunnuntaina sateisen ukkospäivän jälkeen lämpimään kylpyyn ja saunaan sulamaan :)

Bentleylle ERI1, mutta harmillisesti tuomarin mielestä ei sa:n arvoinen..  

Pipsa edelleen pentuluokassa ROP-pentu & KP seuraavanlaisella arvostelulla:
" Kauniisti esiintyvä, hyvät mittasuhteet omaava pentu. Hyvä pää, oikea ilme, sopivasti runkoa, hyvin kulmautuneet raajat.Liikkuu hyvin. Kaunis väri, hyvä turkin kunto?."

Bonon kanssa meinasi vastustaa ihan tosissaan ja joka käänteessä. Äiti huomasi viikolla ettei Bonon numerolappua ollut tullut ollenkaan ja soitteli sitten asiaa selvittääkseen. bono tiedot kyllä löytyivät heti, maksut kunnossa yms mutta se oli jätetty luettelosta kokonaan pois.. Numerolapun saisi kuulemma näyttelypaikalta ja asiasta tiedotettaisiin kehään. Äippä käväsi aamulla hakemassa numerolapun showlinkiltä (muistaakseni, kun sitä ei toimistosta saanut) ja sieltä sitten vakuutettiin että asiasta on tiedotettu kehään. Noh, eihän ne tienneet asiasta yhtään mitään siellä 9 kehässä... Kehätoimitsija Pentti alkoi sitten asiaa soittelemaan ja mulla tietenkin meinasi jo alkaa hermot mennä kun kukaan ei tiennyt mistään mitään. Onneksi lopulta saatiin kehä käyntiin ja tiedot ajantasalle.. Ja onneksi oli Suomen kielinen tuomari niin ei tarvinnut hänenkään asiaa ihmetellä. 

Seuraava haaste olikin kehään tallattu makkara kasa, jonka Bono kerkesi haistaa ennen kuin näin sen ja se oli sitten yhtä taistelua loppuun asti esiintymisessä :( pu-kehäkin meni ihan miten sattuu kun ne makkarat haisi siinä selän takana vaikka olin ne ringistä potkaissut pois. 

Tuloksena Bonolle kuitenkin ERI1 SA PU3 & vara-sert  seuraavanlaisella arvostelulla:
"Hyvät mittasuhteet omaava nuori uros. Hyvä pää, vahva selkä, tiivis runko, hyvät takaraajat, hyvin kannettu häntä, hyvässä turkissa".

Tuomari tuli myöhemmin vastaan näyttelypaikalla ja jäi juttelemaan ja sain kehut komeasta koirasta. Sijoitus olisi voinut varmaan olla pu-kehässä parempikin, jos olisi suostunut esiintymään makkaran hajuista huolimatta. Omamoka tietenkin myös se, etten ollut hakenut kaupasta nakkeja bonolle (kun en jaksanut kipeänä) eikä kuivamuona ollut tarpeeksi houkutteleva... 

Myös Max tuli käytettyä näytillä, tuloksena EH ihan mukavalla arvostelulla. Max etsii tällä hetkellä uutta kotia, harrastavaa sellaista ja yhteydenotot voi osoittaa suoraan minulle puhelimitse: 040-0857245

Kati pyysi minua esittämään Tildan mutta tuntui ettei voimat riitä, joten Määtän Minna meni Tildan kanssa kehään aluksi. Korvat eivät meinanneet pysyä millään ja koska olo oli siinä vaiheessa jo hiukan parempi, niin vaihdettiin sitten handleria ja minä menin Tildan kanssa kehään. Olenhan sen siellä jo aikaisemminkin juoksuttanut :) Tilda sai korvia ja karvaa lukuunottamatta ihan tosi kivan arvostelun ja turkillisena tälle tuomarille kannattaisi varmasti mennä uudelleenkin! Tuloksena ERI2

Niin ja tuomarinahan tollereilla toimi Jukka Kuusisto.