Eilen oli tarkoitus lähteä "kotoa-kotoa" Ouluun junalla, joka olisi ollut perillä vasta kl. 23:00 aikoihin. Päätin kuitenkin lähteä aikaisemmalla bussilla, ja sekin oli aivan liian suuri koettelemus :D Mukaan lähti siis vain Bentley ja Pinja sai jäädä kotosalle odottelemaan juoksujaa, joiden pitäisi alkaa ihan pian, mutta ihmettelen missä ne viipyvät. Bentley on kuitenkin jo parisen viikkoa ollut kiinnostunut Pinjasta ja yrittänyt astua, joten parasta olla kiusaamatta poikaa. En myöskään omien menojen vuoksi pääse Pinjan toko-treeneihin, joten neiti saa nyt lomailla mummulassa lumisessa Pohjolassa :)

Jäätiin bussista ja mietin, että menipäs matka hyvin kun ei Bentley edes etsinyt Pinjaa mistään. No, sitten kun päästiin kotia, Bentley juoksi suoraan makuuhuoneeseen ihmettelemään, että missä se Pinja nyt on? Seuraavaksi tarkistettiin olohuone ja saunakin.. Reppana ei hoksannut, että "sisko" jäi matkasta.

Meidän lähdettyä Pinja oli tietenkin protestoinut merkkaamalla sisälle ja ruokamerkin vaihdoksen siivittämänä plöräyttänyt myös vetelät matolle.. Että sellaista =/

Nyt on sitten Bentleyn kanssa pidetty hiljaiseloa ja pitäisi alkaa siivoilemaan, kun ei ole tänään agility-kisojen vuoksi TOKO-treenejä ollenkaan.

Ps. Kuvatuksia bussi matkasta ja muutenkin tulossa mahdollisesti myöhemmin ;)