Kotona poikia ei enään poseeraaminen jaksanut innostaa ja mäkäräiset olivat kiusana, joten tyytykäämme tähän  :)

Lauantaina kävimme Bentleyn kanssa Raahessa ryhmänäyttelyssä, tuomari oli käyttölinjaisia arvostava Tuula-Maija Tammelin, Tanskasta. Tuomari ihan liikuttui kyyneliin, nähdessään kehässä bordercollieita jotka eivät olleet niin showlinjaisia! Bentleyn tulokset olivat ihan uskomattomat, AVO-ERI/1 PU1 SERT & VSP

Bentleyn arvostelu:
"2 vuotias. Miellyttävä, kauttaaltaan oikeaoppinen uros. Erinomainen pää, ilme ja katse. Tasapainoisesti kulmautunut, hyväasentoiset raajat. Tyypillinen häntä. Liikkuu tehokkaasti ilman liiallista nostoa. Osoittaa selkeästi mataluutta, noyryyttä ja kestävyyttä."

Illalla käytiin koirien kanssa Oulun Puolivälinkankaan koirapuistossa, missä tuli usein käytyä "Oulun aikoina". Yötä olimme veljeni luona ja tänään aamusella suuntasimme kohti Muhosta, näyttelyvuorossa Bono junnuissa ja kääpiöpinseri Tico. Tico olii tarvinnut jäntevyyttä ja lihaksikkuutta, tuloksena EH/1.

Bono oli tällä kertaa yksin junioriluokassa ja sai ensimmäisen erinomaisensa, todella hienollla arvostelulla. Loppujen lopuksi muille uroksille ei erinomaista jaettu ja Bono oli PU1, SERT & ROP. Nartuistakin vain yksi sai erinomaisen. Tuomarina oli Jouko Leiviskä, jonka arvelin pitävän hieman jykevämmästä tollerista ja oikeassa olin.

Bonon arvostelu:
"Erittäin lupaava. Erinomaiset mittasuhteet omaava. Erinomainen kaula ja ylälinja. Erittäin kaunis pää. Hyvin kiinnittyneet korvat. Ikäisekseen riittävä runko. Liikkuu erinomaisella askeleella. Esitetään kauniissa kunnossa."


Suurkiitokset Katille Bonon kuvasta!