Tänään oli Bentleyn ensimmäinen linja-auto matka ja 4-kuukautis-rokotukset. Poju piti nostaa bussiin ja bussista pois ja paluumatkalla vielä uudelleen bussiin, mutta tällä kertaa oli "matala" bussi, joten sieltä B uskalsi sitten omin nokkineen köpötellä pois. Eläinlääkärissä tietysti oltiin taas 20min myöhässä, mutta rokotukset sujuivat sitten hyvin kuten käynti yleensäkin, tili vain tyhjeni lähes 50€.. olin aika järkyttynyt näiden "toimenpiteiden" kaulleudesta, kun on nuihin "maalaishintoihin" tottunut :) no, ehkäpä seuraava el.lääk. käynti vasta sitten vuoden iässä/vuoden päästä uusinta rokotuksilla.
Tämä oli myös ensimmäinen kerta, kun lähden Bentleyn kanssa kahdestaan ulkoilemaan ilman Pinjaa, oli ihan hyvä että oppii olemaan myös erossa tuosta tytöstä, ja ettei se ole aina tukena ja turvana uusissa asioissa.

Pinjan kanssa aloitetaan lauantaina TOKO-koulutus KASsilla, ellei mitään yllättävää satu.. kuten vaikkapa juoksut. Pinja on merkkaillut aika tiuhaan ulkona ja Bentleyn alistaminen ja nylkyttäminen on vain jatkunut ja jatkunut. Varmasti johtuu siitäkin, että Pinjan pitää näyttää että on pomo laumassa ja alistaa, mutta ehkäpä myös juoksuilla on asiansa. Vielä ei siis ole juoksut alkaneet, mutta ehkäpä tulevat odotettua aikaisemmin, kun on juoksuisten narttujen kanssa ollut tekemisissä.. Jos ne eivät nyt ole tuloillansa, odottaisin niitä vasta lokakuulle :)

Katsellaan ja jos juoksut tulevat tähän koulutuksen alkuun, niin menen itse kuunteluoppilaaksi kuitenkin ja ehkäpä kysyn saisinko tuoda Bentleyn niinä kertoina mukaan, kun Pinja ei pääse..