Tulipa sitten tälle kesälle viimein tehtyä Tukholmaan asuntoauto reissu.. Ei tosin ihan sellainen kuin muutama vuosi sitten suunniteltu mutta aivan mukava kuitenkin. Kuten arvata saattaa, suuntasimme tukholmaan näyttelyreissulle. Pinjan karvanlähtö aika tuntui vain jatkuvan jatkuvan, mikä ei mielestäni ole kovin suotavaa matkustettaessa ja nukuttaessa samassa autossa koiran kanssa :D Matkaan lähdettiin keskiviikkona 13:20 ja kotia palauduttiin samoihin aikoihin maanantaina 7.7.2008.

Perjantaina oli Ruotsin Novascotiannoutajat ry:n järjestämä erikoisnäyttely. Pinja mukavalla arvostelulla ja tuloksella NUO-EH NUK2. Tuomarina oli Suomesta Paula Heikkinen-Lehkonen ja arvostelu oli seuraavanlainen:
"Vielä hieman kevyt kokonaisuus. Hyvä luusto. Rintakehä saisi olla syvempi. Hieman kapea pää. Hyvä kaula. Aavistuksen jyrkkä lapa ja olkavarsi. Keinuvat eturaajojen liikkeet. Hyvä selkälinja. Hyvin kulmautunut takaa. Erittäin kaunis turkki ja väri."

Lauantaina oli vuorossa SSRK (Svenka Spaniel & Retriever Klubben) erkkari. Pinja ei jatkoi samaa rataa tuloksella NUO-EH NUK2 ja arvostelulla:
"Hyvä runkoinen narttu. Hyvät mittasuhteet. Lavat saisivat olla viistommat. Ihana pää ja ilme. Löysät etuliikkeet."   - Tuomarina Douglas A johnson, USA

Sunnuntaina olikin World Winner Show 2008, joka ei sisänäyttelyn vuoksi ollut Pinjan mieleen ollenkaan. Pinja oli myös päässyt viikonlopun aikana säikähtämään (kiltisti sanottuna..) humaltunutta mieshenkilöä, joten tuomarin lähestyminen taisi muistuttaa tästä. Pinja peruutti hieman, näytti istuvan, joten tuomari löi heti hanskat tiskiin eikä edes kokeillut koiraa tai tarkistanut hampaita. Uskon että olisi Pinja kyllä ne näyttänyt ja antanut kokeillakin.. :) Toivottavasti tästä ei tule tapaa miestuomareiden kohdalla! Arvostelu kuitenkin ihan OK ja tuloksena NUO-EH, tuomarina Pichart Laurent, Belgia
"Oikea rotutyyppi. 18 kuukautta. Tarvitsee vielä aikaa. Hyvä pää. Hyvä korvien kiinnitys. Hieman kapea takaa. Saisi olla hieman itsevarmempi".

 

Seuraavaksi suunnataankin Oulun KV ja KR näytelmiin lauantaiksi 12.7 ja sunnuntaiksi 13.7. Matkaan taidetaan lähetä jo perjantaina :)

PS. Hivenen jännittää kyllä saanko Pinjalle esittäjää, itse kun taidan lauantaina vielä olla toisessa kehässä Pinjan vuoron aikana. No, toivottavasti ehdin esittämään ja "ainahan sieltä joku löytyy joka voi esittää" :D