Ostimme Haaparannalta Rustasta 40cm halkaisijaltaan ja 2,5m pitkän agilitytunnelin, nin 13€ hintaan. Virittelin sen tänään pihalle ja kääpiöpinsereitä juoksutin siitä läpi, kukin vuorollaan. Bentley ei vielä innostunut mukaan. Pistin sitten kääkät sisään ja otin Pinjan ulos Bentleyn seuraksi, näytin Pinjalle putken suuta jä "käskysana" taisi tällä kerralla "putkeen" sijasta olla vain "tunneli". Lopulta Bentleykin innostui menemään Pinjan perässä putkeen! :D Pistin sitten Pinjan syrjään ja kokeilin bentleyn kanssa kahdestaan pallon avulla, heitin pallon putkeen, Bentley meni perässä ja toi pallon minulle. On siinäkin koira :) mutta taisi olla ilmeisen hauskaa loppujen lopuksi pojulla, ja nyt nukkuukin tyytyväisenä pitkästä riehumisesta.

Bentleyn kanssa opeteltiin myös "noutajamaisia" juttuja, riehutin B:tä motivointipatukan avulla (tai no, ei se kyllä damikaan ollut) ja lopulta se nappasi siitä kiinni. Heitin metrin verran ja poika haki sen, toi käteen asti. Heitin myös hieman pitemmälle (4-5m) ja poika toi muutaman kerran. Oikein hienosti! Leikimme myös pallolla, jota se on kannellut jo paripäivää vähän väliä j itsekseenkin pallotellut.

Suunnittelinkin tuossa, että Bentley innostuisi vielä riistasta, voisin anoa sillekkin paikan taippareihin joskus :D jos vaikka joku tuomari olisi niin leikkimielinen että haluaisi nähdä ja arvostella BC:n suorituksen :P  Sitä lienee tosin turha pelätä toteutuvaksi, ajatuksella on kyllä hauska leikkiä.