Vähän tuli taas tuota show-puoltakin ajateltua. Ilmoitin tänään hyvinkin niukka karvaisen Pinjan Piteån KR näyttelyyn, joka onkin jo kuukauden kuluttua 16.-17.5 ja tollerit ovat sunnuntai vuorossa. Samalla huomasin, että täytyy ajella melkein joka viikonloppu johonkin suuntaan, kuten voitte oikean reunan Tapahtumakalenteri laatikosta huomatakin. Kiireistä on tämä elämä ja tuohon lisäksi vielä viikottaiset treenit ja muut härdellit :)

Tänään myös treenailtiin häiriön alla näyttelykäyttäytymistä molempien kanssa. Tosi hienosti menivät ja olivatkin sitten mainiota häiriönä Tiplalle (bc neiti), jolla ei vielä ihan niin konkarin otteita hommaan ole. No, tässähän on vielä muutama päivä aikaa treenailla ennen virallisia :D

Saapa nähdä ehditäänkö huomenna treeneihin Pinjan kanssa, vähän epäilen kyllä, mutta toivotaan että kaikki kyyti hommat järjestyisi parhain päin (eli saisin auton ja pääsisin huristeleen kotia).

Kirjoituksesta tuli tällä kertaa harvinaisen sekava, mutta täytyy vielä mainita, että lomalla sattuikin taas ihan huippu juttu. Chili pyöräytti juuri sopivaan aikaa torstaina myöhään illalla viiden pennun pentueen, 4 n + 1 u, joista ainakin yksi neitokainen tulee muuttamaan ihan lähi tuttavapiiriin ;) Hihii, Pinjan sisko-puolia!