Tänään meillä olikin aika yksilölliset treenit, sillä Pinjan lisäksi oli vain kaksi koirakkoa.

EVL-jäävät liikkeet
Tehtiin siis EVL tyyliin vaihtelun vuoksi "idioottiringissä" liikkeestä maahanmeno, istuminen ja seisominen. Liikkeestä maahanmenossa Pinja pysähtyi ekalla käskyllä ja toisella vasta meni maahan. Pysyi siinä kuitenkin koko ringin kierron ajan. Liikkeestä istumista emme olleet tehneet ikinä ennen tätä päivää :D Pysähdyin, käskin istumaan, palkkasin ja annoin uuden istu käskyn. Siinäpä se sitten tapitti koko ringin kierron ajan. Ihana tyttö :) Viimeisenä oli liikkeestä seisominen. Annoin käskyn ja seisahduin itsekin, palkkasin, uusi käsky, otin pari askelta, palasin ja palkkasin ja sama vielä uudelleen.

Kaukokäskyt
Näitä ei oltukaan pitkään aikaan tehty. Maahanmeno onnistui mutta ylösnousemisen/istumisen kanssa oli ongelmia. Taaksepalkkausta emme myöskään ala vielä ottamaan, vaan vahvistetaan ensin nuita alkeita, kun ovat päässeet unohtumaan.

Ruutu
Pari kertaa otettiin ruutuun juoksemista, eli ihan alussa siis ollaan tässä.  

Tosi kivat treenit ja Pinja tosissaan teki töitä. Oli myös jotenkin yllättävää huomata, että saatoin pitää Pinjan koko treenien ajan ilman hihnaa, eikä se lähtenyt haahuilemaan mihinkään. Enpä ole tullut sitäkään koskaan aikaisemmin ajatelleeksi..