Laitetaanpas mekin vähän tavoitteita ensivuodelle, tuskin kaikkiin pystytään, mutta täytyyhän niitä tavoitteita olla, että edes jotain saavuttaa.

Pinjan tavoitteet

TOKO
Pinjan kanssa jatketaan treenaamista KASsilla ALO/AVO ryhmässä ja korkataan ensimmäiset kisat viimeistään kesällä. Tavoitteena tietenkin se ALO1 ja sitä myötä TK1.

Tokon ohella aloitetaan BH-kokeeseen treenaaminen, mutta siihen osallistuminen on vielä hyvin epätodennäköistä.

NOU/NOME
Treenataan dameilla, huhtikuussa Oulun Noutajien taipparikurssille, jonka jälkeen heti ensimmäisiin mahdollisiin taippareihin hakemaan se NOU1. Eihän se nyt voi olla niin hankalaa ;) lähinnä jännittää se sosiaalinen osuus, kun tämä neiti on ottanut tehtäväkseen suojella minua.... mamma kun ei itte osaa ;)
Ja jos (lue: kun) se nou1 saadaan niin aletaan treenata nome ja wt kokeita varten, jospa niihinkin joskus päästäisiin.

MEJÄ
Kerran on yksi 100m jälki ajettu ja tarkoitus olisi päästä tekemään pidempi jälki ja mielellään useampikin. Koetavoitteita meillä ei tässä lajissa ole, ainakaan vielä.

AGILITY
Viimeistään nou1 jälkeen yritetään päästä agilityn alkeiskurssille, joko Tupokseen tai Haukiputaalle on lähdettävä yksityiselle ja tämän jälkeen harkitaan agility ryhmässä treenaamista syksylle 2009.

NÄYTTELYT
Kierretäänhän taas nuita näyttelyitä ja tavoitteena on saada hyviä arvosteluita ja tuloksia, jospa sitä vaaleanpunaistakin jo vähän enemmän heruisi :D ja tietysti Ruotsin puolellakin pitää pyörähtää, kun siellä on tähän asti parhaiten sujunut ;)

 

Bentleyn tavoitteet

TOKO
Bentleyn kanssa aloitetaan treenaminen mölli-ryhmässä KASsilla ja käydään parit epikset keväällä ja yritetään kesällä korkata ALO luokka ja tietysti tavoitellaan ALO1 tulosta ja sitä myötä TK1.

Myös Bentleyn kanssa aloitellaan BH-kokeeseen treenaaminen ja ehkä osallistutaankin.

PK-lajit
Liekö tämä nyt PK-lajeihin kuuluu, mutta jonkinlaista jäljestämistä pitäisi Bentleyllekin aloitella ;)

AGILITY
Bentleyn kanssa lähdetään lonkka- ja kyynärkuvausten jälkeen agilityn alkeiskurssille, luultavasti yksityiselle ellei seura järjestä kurssia ja sinne mahdu mukaan ;) Ehkä kesällä leikinvarjolla jotkin epikset ja syksyllä 2009 sitten agilityn mölliryhmään treenaamaan säännöllisesti ja tavoittelemaan kisaamista vuodelle 2010.

Näyttelyt
Bentleyn kanssa juostaan kaikki mahdolliset näyttelyt huhtikuusta alkaen ja toivotaan parasta! ;)