No niin, kiva.. Kirjoitin hullun pitkän stoorin tästä päivästä ja kaikki katos kuin tuhka tuuleen. Nyt sitten vähän lyhennelty versio, kun alkoi niin ärsyttää. Bentleyn agility treeneistä ens alkuun juttua:

Putki
Putkihulluhan tuosta on selvästi tullut. Vauhti on kova ja "ilme" on näkemisen arvoinen! Koira selvästi nauttii.

A-este
Tähän taas 2on + 2off systeemiä ja niitä kontakteja. Mukaan liitettiin myös käskysanat "Aaa" ja "koske".

Rengas
Tässä on vielä hakemista, mutta eiköhän se lamppu vielä syty?

Hyppy "jenkkiläisittäin"
Eli nopea käännöksinen hyppy, jossa koira kääntyy esteen päällä. En oikein osaa selittää tarkemmin, mutta sekin onnistui yllättävän hyvin. Oikealta puolelta ohjaaminen on vain kovin, kovin vaikeaa, kun koira hakeutuu koko ajan ns. toko-puolelle.

Vauhdikas hyppy
Eli hypyn jälkeen valssattiin (eiks se sitä ole?) kun koira otettiin takaisin päin esteen ja ohjaajan välistä. Tämäkin onnistui kivasti, kunnes otin lelun esille ja kaikki huomio tahtoi mennä siihen :)

Umpitunneli / pussi
Hyvällä vauhdila suoraan namille, ei mitään arkailuja.

Pieni radanpätkä; rengas -> putki -> hyppy -> (valssaus) -> takaisin putkeen
Muuten hyvä, mutta kun koira meni putkeen niin hokasin, että "nyt muuten tuli kiire", huusin sieltä jostain takaa Bentleyn hypylle ja sitten vasta ehdin itse sinne, valssasin Bentleyn takaisin ja taas pelkällä sanallisella sain sen putkeen. Ekalla kerralla kuitenkin meni oikein ja vieläpä ihan hullun nopeeta. Onneksi otus osaa jo hakeutua vähän hypylle ja putki onkin sitten jo tutumpi.

Lopuksi voisin todeta, että koirani on liian nopea.. tai minä vain liian hidas. Ja minun todellakin pitäisi alkaa lenkkeilemään ihan kunnolla, jos aion pysyä Bentleyn edellä.. tai edes perässä radalla ;D

 

Kotona vielä tokoiltiin, Pinjalle hyvin motivoituja seuraamisia ja liikkeestä jääviä sekä 5min + 2min paikallaolo ;)
Bentleylle 2min paikallaolo, vähemmän-mitoivoituja seuraamisia ja muutama luoksetulo.