Kuten jo aikaisemmin lupasin, kävimme nolaamassa itsemme, mutta toivottavasti edes jollain yleisössä oli myös hauskaa, meidän toilailuja seuratessa :D

Bentley osallistui epävirallistakin epävirallisempaan mölli-luokkaan, eikä mikää liikkeistä sujunut, kuten olisi pitänyt ;)

Luoksepäästävyys -> 9p.
Bentley meni hyvisä ajoin vastaan rapsuteltavaksi ja pienellä vinkkauksella tuli sitten takaisin vierelle.

Paikallaolo -> 0p.
Alku meni ihan päin *piip*. En saanut koiraa maahan ja se siinä vain ihmetteli. No, loppujen lopuksi sain Bentleyn maahan, jätin ja menin vähän matkan päähän. Melkolailla loppusuoralla viereinen koira sitten menikin haukahtamaan ja Bentley häiriintyi siitä ja yritti lähteä toisen koiran luo. Karjasin ja onneksi matka päättyi siihen. Liike olis ollut 5, jos ei olisi lopussa karannut. Perskule!

Seuraaminen kytkettynä -> 0p.
Enpä ole IKINÄ nähnyt Bentleyltä nuin kauheaa seuraamista. Sitä ei voi edes sanoa seuraamiseksi. Hetkeäkään se ei pysynyt kontaktissa ja haahuili vain menemään...... mielenkiintoista.

Liikkeestä maahanmeno -> 8p.
Tässä taisin joutua antamaan kaksoiskäskyn jossain vaiheessa tai sitten pisteitä lähti, kun seuraaminen oli aivan kauheaa. Kaikki meilenkiinto oli yleisössä.

Luoksetulo -> 7p.
Tässä positiivista oli se, että Bentley jäi paikalleen ja pysyi paikallaan matkani ajan. Olen myös 90% varma, että liikkeenohjaaja unohti kertoa että matka riittää, sillä matka oli aivan valtavan pitkä! Tuplaten pidempi kuin treeneissä ja pidempi kuin muilla. No, luultavasti Bentley olisi ennakoinut lyhyemmälläkin matkalla, eli sehän viipotti sieltä tulemaan heti kun käännyin kutsuakseni sitä :) Saatiin sentään seiska tästä.

Kokonaisvaikutus -> 8p.
Nuori poika, jolla tänään kaikki mielenkiinto jossain muualla eikä keskittymiskykyä..

Pisteitä yhteensä vaivaiset 54/120p. ja sijoitus 7./7. Tämä keikka nyt todisti sen, että meillä ei ole vielä pitkään aikaan asiaa virallisiin kisoihin. Vaikka saataisiinkin kaikki liikkeet kuntoon, niin häiriön alla uudessa paikassa ne eivät toimi. Ja ekat kisat tulee sitten olemaan kyllä omassa, tutussa treenihallissa, niin ei uusi paikkakin tuota häiriötä uusien koirien lisäksi.


Pinja vuorostaan osallistui epäviralliseen ALO-luokkaan, jossa kuitenkin mentiin ihan oikeilla pelisäännöillä.

Luoksepäästävyys -> 8p.
Nousi seisomaan eikä mitenkään kovin halunnut tuttavuutta tehdä, ihan OK kuitenkin.

Paikallaolo -> 8p.
Jouduin antamaan alussa kaksoiskäskyn, josta lähti se kaksi pinnaa pois. Pinja jäi hyvin ja pysyi hyvin. Ensimmäisen minuutin jälkeen Pinja alkoi napsimaan hyttysiä, kääntyi lonkka-asentoon, mutta onneksi se pysyi siellä! Näky oli kyllä mitä huvittavin. Vähän ajan päästä Pinja kääntyi takaisin oikein makoilemaan ja pysyi upeasti loppuun asti. Muuten olis ollut ihan 10 suoritus, jos olis mennyt ekalla käskyllä ja olisi ollut rauhassa koko ajan.

Seuraaminen kytkettynä -> 0p.
Alusta loppuun asti aivan kauheaa, meidän Pinjahan ei osaa seurata enkä ole sitä jaksanut sille kunnolla opettaa. Namien kanssa menee, mutta ei ilman.

Seuraaminen taluttimetta -> 0p.
Alussa ensimmäiset 2-3metriä olivat oikein lupaavia. Oikealla paikalla ja hyvä kontakti, tämän jälkeen edellinen toistui.. :D

Liikkeestä maahanmeno -> 7p.
Jälleen taisin joutua antamaan kaksoiskäskyn joko alussa tai lopussa tai molemmissa. Seuraaminen myös aivan kauheaa..

Luoksetulo -> 9p.
Koiran suoritus oli 10 arvoinen, mutta minä kuulemma annoin lopussa pienen käsi tai vartalo avun sivulle tuloon, joten siitä lähti sitten pinna pois.

Liikkeestä seisominen -> 0p.
Ei jäänyt ekalla käskyllä, toista kun annoin niin koira oli jo minua edellä ja tämän jälkeen vielä pysähdyin itse, joten kolmoiskäskytyksestä sitten nollille liike. Jos seuraaminen olisi ollut kunnossa, olisin saanut kaksoiskäskytyksellä jäämään.

Hyppy -> 0p.
Tämän kämmäsin niin täysin ihan itse! Jäin Pinjan kanssa liian kauas esteestä, kauemmas kuin yleensä. Pinja ei ollut kontaktissa kun käskytin. Silti se lähti esteelle, ei hypännyt vaan alkoi haahuilemaan. Otin uudelleen sivulle ja uusi käsky. 10 arvoinen suoritushan se olisi ollut jälleen, jos vain olisi tehnyt heti ekalla kerralla. Jälkeen päin jossittelin, että jos olisin käsimerkin ottanut alkuun, niin Pinja olisi hypännyt ja 8 pistettä olisi ollut paljon parempi kuin nollat.

Pisteitä yhteensä 80p./200p, joten ALO0 tuloshan sillä olisi virallisissa tullut. Nyt kuitenkin tiedän, mitä minun pitäisi itse tehdä toisin. Äkkiseltään laskettuna, jos olisin osannut nuissa tilanteissa toimia oikein itse, olisimme saaneet vähintään sen 103pistettä, millä yltäisimme alo3 tulokseen.

Nyt pitää alkaa Pinjan kanssa treenaamaan seuraaminen kuntoon, kaikkia liikkeitä varmemmiksi ja sitten kisoihin koittamaan onneamme. Bentleyn kanssa jatketaan erinäisten liikkeiden jankkaamista, ja kun alka aolla kaikki kutakuinkin hallussa ja koira toimii häiriön alla, niin lähdemme senkin kanssa kisaamaan.