Nyt ollaan Oulun Tollereiden toko-kurssilla oltu jo pari kertaa. Ensimmäisellä kerralla harjoiteltiin luoksepäästävyyttä/paikalla oloa sekä seuraamista, joka tuli myös kotiläksyksi. Tänään meillä ei sitten onnistunut koulutuksessa oiekin mikään. Pinjalla oli kaikki intressit jossain ihan muualla, ei ottanut millään kontaktia ja Riimi-tollerineiti olisi ollut paaljon, paaljon kiinnostavampi kuin minä ja tokoilu :)

Tämän päivän aiheena oli maahanmeno ja edistyneemmät saivat yhdistää sen jo seuraamisesta maahanmenoksi (emme me :) ). Pinjalla on maahanmeno ollut joskus tosi hyvin hanskassa, mutta nyt se on vähäksi aikaa unohtunut kokonaan ja "maahan" käskystä jää vain istuskelemaan. Seuraaminen meillä on myös vielä todella "vaiheessa", mutta "sivu"lla olo ja sivulle tulo onnistuu jo melko hyvin :D

Eiköhän tämä tästä, häntä ylös ja menoksi!

Lauantaina 12.4 kävimme seuraamassa KASsin epävirallisia TOKO-kisoja ja valaisi kyllä melkoisesti. Olin myös Pinjan ilmoittanut sinne, mutta sähköposti ei ollutkaan mennyt perille (eikö nykyään voi mihinkään luottaa?? kun tekniikkakin pettään;) ), joten emme saaneet osallistua, mutta eipä tuo jäänyt harmittamaan kun tuskin mitään olisimme osanneetkaan. Alun perin siis luulin että pelataan mölli-luokansäännöillä, mutta siellä olikin suoraan ALO-luokka. upeita suorituksia ja pisteitä tuli, kyllä mekin vielä joskus.. :)