Bonon sosiaalistamis projekti on aloitettu tällä viikolla. Yritetään tutustua mahdollisimman erinlaisiin paikkoihin, varsinkin sellaisiin mihin tullaan vierailemaan toistekin, sekä uusiin ihmisiin ja koiriin (pienellä varauksella tietenkin, kun ei rokotuksia ole). Tänään otin kaikki koirat mukaan autoon kun oli Bentleyn kanssa treenit kassin hallilla. Ensin otin Bonon hallille, kun rakenneltiin rataa. Alkuun pikku herraa v ähän jännitti, ja haukkuvalle koiralle piti murista takaisin. Ihmisiin Bono tutustui reippaasti ja hetken päästä jo tepastelikin hallissa kuin vanha tekijä.

Itsessään treeneissä Bentleyn kanssa otettiin hyppyjä erinlaisissa kulmissa, kontaktit (sekä A että puomi), rengasta, S-putkea ja kepitkin pujoteltiin narun kanssa pariin kertaan. Tein myös kunnon häiriön alla Bentleylle paikallaolo treeniä, eli pystytin yhden hypyn siihen viereen missä  muut suorittivat ja palkkasin aina kun jäi hyvin ja suostui pysymäänkin. Ehkäpä edistymme pikkuhiljaa tässäkin asiassa. Tavoitteina olisi nyt saada rengas sen verran varmaksi, että sinne uskaltaa lähettää koiran. Samoin kepit olisi kiva oppia.. Kontaktien kanssa pyritään siihen, että Bentley tosiaan pysyy siinä kunnes uusi käsky tulee. Ja ohjaaja opettelee pikkuhiljaa ohjaamaan ;)

Treenien jälkeen lähdettiin Puokkarin koirapuistoon, jossa Pinja ja Bentley saivat riehua kolmen vartin verran ja Bonokin kävi tutustumassa vähän uusiin ihmisiin ja pariin koiraan. Joskin Bonon puistovierailu kesti hekä vain 5min, jonka jälkeen se pääsi lämpimään autoon.