Eipä sitten taaskaan päästä toko-treeneihin. En saa järjestettyä itselleni kyytiä mistään ja julkiset kulkevat vääriin aikoihin. No, eipä tämä nyt onneksi niin paljon harmita, kun Pinja nyt ei olisi joka tapauksessakaan päässyt juoksujen vuoksi, mutta olisin voinut tuon jätkän kanssa mennä.

Koirat oli taas "pitkästä" aikaa samassa huoneessa yön yli ja saivat jos jonkinlaista mukavaa aikaiseksi. Pinja tiputti lautasen pöydältä yhteistuumissa Bentleyn kanssa, lautanen rikki ja broilerin koiven jäänteet parempiin suihin. Muistaakseni ei kananluita saa koirat ysödä, mutta näkyypä tuossa edelleenkin henki pihisevän :)

Pinja hajoitti myös minun muistitikkuni, jolla oli erittäin isotöinen 1900-2000 lukujen muotia käsittelevä työ.. Palautus on tiistaina, joten eipä nyt auta kuin pistää hopuksi ja tehdä kaikki alusta. Niin, ja jos nyt jotakuta kiinnostaa miten se tikku meni rikki, niin se oli minulla tässä tietokoneessa kiinni ja surffailin netistä tietoa, kun Pinja päätti lähteä sohvalta ja mennessään astua tikun päälle. Raksahdushan siitä vain kuuluin.. Ihmeen vähän mulla tosin ärsytti, olen kyllä pienemmistäkin asioista meinannut hermostua, mutta tämä oli ilmeisesti niin epätodellista etten tajunnut edes suuttua..

 

Tsekistä tuli kasvattajalta viestiä eilen. Bentleyn papereista ei vielä tiedetä, joten voi olla, ettemme sitten sinne Kajaaniin pääsekään :( Iloisena uutisen kuitenkin Bentleyn veljistä tuli kuvia!

1942983.jpg
Bark kauniissa vuoristomaisemissa Tsekissä.

1942993.jpg
Baxley asustaa nykyisin Saksassa.

1942998.jpg
Bascott ja Brilliant asuvat Tsekin Prahassa samassa perheessä.
1943009.jpg

1943017.jpg
Jos en aivan valehtele niin tässä on Bascott (toinen korva tummempi)