Kati oli tahtonut minua Pinjan kanssa seuraamaan heidän agilitykisoja ja kuvaamaan, samalla Pinja saisi häiriö/malttitreeniä. He tulivatkin hakemaan meitä aamulla ja Hakkukeitaalle lähdettiin. Käytiin lenkillä ja Pinja pissasi varmaan sen 10 kertaa.. mikähän sillä on, epäilen vähän pissatulehdusta tai sitten on juoksut tulossa, kun kuulemma moni narttu on kummalisen talven ja kevään vuoksi mennyt sekaisin juossut kahteen kertaan.. Toivottavasti ei ole kumpikaan.

Katilla ja Iitulla meni eka rata aika hienosti, 10p ja sijoittuivatko peräti 4. ? :D Toisella radalla tuli sitten kieltoja ja hylsy, mutta eka rata pelasti päivän. Kuvasin toisen radan ja otoksestakin tuli ihan onnistunut, jee!

Tosi kiva oli olla seuraamassa kisoja, kylmästi ilmasta ja jäätävästä tuulesta huolimatta, ne olikin ekat agikisat mitä olen nähnyt :)  Edelleenkin Pinjan kanssa himoittais agility, mutta taidan suosiolla jättää ja keskittyä esim. nome puoleen. En halua vaarantaa nou/nomea piippausongelmilla.

 

Iltapäivästä sain kyydin mejä-treeni paikalle. Vedettiin metsiin käsittääkseni yhteensä yli 3km jälkiä, Pinjalle tehtiin 100m jälki, aloittelijoita kun ollaan ja jälkien vetämisen "raskauden/haastavuuden" vuoksi varmaan aloittelijoiksi jäädäänkin :D '

Huomenna nähdään sitten kuinka Pinja hoksaa jäljestämisen salat! :)

Kiitokset kyyditsijöilleni Pasille&Pirkolle mejäilemään, sekä Katille agiliitoihin tahtomisesta ja kyytsäämisestä!