Käväistiin taas hallilla treenailemassa. Otettiin erillisinä esteinä puomia, keinua ja keppejä (keppien harjoitteluun istekseni tarvin nyt kyllä jotain hyviä vinkkejä!). Yksi radanpätkä oli hyppy - putki - (valssi) - hyppy, mikä onnistui tosi kivasti. Lisäksi treenailtiin ihan vaan paikallaoloa hyppyesteen takana, se kun tuntuu tuottavan kovasti vaikeuksia ja jos tähän ei puututa  h e t i  niin tiedossa on upeasti varasteleva koira :) 

Tein myös hyppy - A yhdistelmää suuntia vaihdella. Hyppykorkeus oli 65cm, jotta totutaan hyppäämään myös näitä korkeampiakin esteitä. Yleensä korkeus on ollut 45cm tai alle. A:n alastulo kontaktit tuottavat vähän vaikeuksia, mikäli yritän ohjata Bentleytä vasemmalta puolelta ja Bentley oikealle puolella. Se olis vaan niin paljon helpompi pitää koira koko ajan vasemmalla puolella :D

Nyt ollaan sitten saatu ns. ryhmään kouluttajan. Ryhmästämme muutamat lajia pidempään harrastaneet vetävät treenejä ja neuvovat tarvittaessa meitä vähän kokemattomampi. Tosi kiva juttu!