Tietokoneen "pakkasmittari" näytti noin -10¤c astetta, joten ilma oli lauhtunut ja lähdimme koirien kanssa vähän pidemmälle "aamu"lenkille. Haettiin lenkkeilyseuraa naapurista ja suunnistimme tuonne junaradan suunnalle metsään päin.

Päästin Bentleyn irti, vaikka siinä aina riskinsä onkin. Ei niinkään junan vuoksi, vaan sen, onko meillä vielä tottelevaisuus tallella irti ollessa, kun pitkään aikaa emme ole siellä lenkkeilleet. Namit oli taskussa valmiina ja hyvin meni taas Bentleyn kanssa irti juokseminen. Bentleyhän tekee sitä, että juoksee täysiä jonkin matkaa, pysähtyy kuin seinään ja juoksee istumaan eteeni, ottaa namin ja toistaan saman :)

Vähän matkaa kun päästiin autojen läheltä pois, päästin myös Pinjan irti ja heittelin damia sille, saipahan vähän liikuntaa vaikka niinkään "treeninä" emme sitä ottaneet.
Lopuksi otin läheisellä kentällä Bentleyn kans seuraamista, tosi kivasti tuli mukana, mutta välillä kontakti rakoili ja alkoi edistää.


Ensiviikolla alkaakin KAS:lla TOKO-treenit pyörimään. Olemme Bentleyn kanssa mölli1 ryhmässä maanantaisin 17:00-18:00. Meidän ohjaaja lupasikin hakea meidät, kun on tuo bussilla kulkeminen nii hankalaa (aikataulujen vuoksi).

Pinja kuuluu ALO-AVO ryhmään, joka on tiistaisin 18:00-19:00. Aika ja päivä olisi muuten hyvä, mutta aloitettuani autokoulun, osuu autokoulun teoriatunnit juuri tiistaille tuonne helmikuun puoleen väliin asti. Ensiviikolla saamme käydä kuokkimassa perjantain ALO-AVO ryhmässä ja jatkoa pitää sitten vielä suunnitella, että missä treenataan jos treenataan, kunnes päästään taas omaan ryhmään :)