Max tekee parhaansa pysyäkseen hurjapäiden vauhdissa


Alku kyräilyjen jälkeen pojatkin alkavat olla jo hyvää pataa keskenään.. :)

Näköjään tämä maalle muutto tekee elämästä täysin rytmitöntä ja kovin laiskaa. Varsinkin kun koirien hoitopaikka on vain vajaan 20km päässä, voi hyvin lähteä itse vaikkapa siskon luo viikonlopuksi. Koirien treenit ovat kaikin puolin huonosti hoidetut, muuta ei voi todeta..

Hiukan olen tehnyt TOKO juttuja Pinjan ja Bentleyn kanssa. Bonon ja Maxin kanssa olen tehnyt vähän noutojuttuja ja kaikki muutkin ovat saaneet kantaa varista :)

Kevään ensimmäisen näyttelyn oli määrä olla 24.4. Pyhäjärven ryhmiksessä, mutta sain kutsun lähteä käymään Tukholmassa juuri tuona viikonloppuna, joten skippaan tämän näyttelyn välistä.. Onhan sinne aika pitkä matkakin. Samalle viikonlopulle olin vähän kaavaillut Bentleyn luonnetestiä, mutta tuskinpa mahdumme mukaan. Antakoon sekin odottaa itseään. Edeltävänä perjantainahan poika tuleekin vasta 2 vuotta :)

Itse menen 27.3 handleriksi Kemijärven ryhmikseen kääpiöpinsereille Aadalle ja Ticolle.. Aada metsästää viimeistä sertiään ja näyttelyyn on ilmottu vain 6 koiraa joten mahikset sinänsä olisivat hyvät.. Ihanaa päästä näyttelyfiilikseen!! Kevään eka tollerinäyttely tuleekin sitten olemaan 8.5 Kuusamossa, mihin Bono tulee junnuilemaan, Max avoon ja Pinja käyttöluokkaan.. Jeps jeps, pentuja emme saaneet tälle kevättä, joten nyt sit vaan sertin metsästykseen tämänkin neidin kanssa.. :) Ehkäpä joskus jostain onnistaa..

Alla vähän kuvia meidän elämästä ja varis treeneistä... Lisää kuvia löytyy galleriastamme: http://picasaweb.google.fi/carita.kalla


Max kantaa ylpeänä pupujussia :) Palautukset tulevat lähes aina käteen asti, toisinaan tipahtaa jalkoihin....


Samanlaista vauhtia löytyy Bonoltakin niin pupun kuin variksen kanssa :) Palautusten kanssa pitää "vähän" vielä hioa.


Edelleen homma sujuu myös Pinja neidiltä


Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä, varista palauttelee myös Bentley!! Jeps jeps, meidän perheessä on paras kaikkien olla ROTUUN KATSOMATTA NOUTAJIA....