Tänään käväistiin Bentleyn kanssa vähän testaamassa, että mitä ollaan peräti 16 ohjatun agilitytreeni tunnin ja parin itsenäisen aikana oppineet. Tulokseemme täytyy siis suhteuttaa se, että agilityn treenaamisen aloitimme elokuussa 09 ja olemme treenanneet ehka sen 20 tuntia :D

Radalla oli suoraa pätkää tosi paljon, ohjaajalle sinänsä helppo, että rata pysyi hyvin muistissa, MUTTA myös erittäin hankala, kun koira on vaan niin nopea. Siitä nopeudesta tuskin kertoo aikamme 48,84sek (ihanne aika kun oli 50sek) mutta toisaalta ratavirheet 50 varmaan selittävät miksi sitä aikaakin meni niin tuhottomasti. Muutama hylsy taisi tulla ja 5vp tuli ennen suorituksen alkua, sillä otin Bentleylle lähtöön kiinni pitäjän :D haha. 

Rata alkoi kahdella hypyllä, siitä suoraan putkeen ja taas hyppy. Vimpalle hypylle en ehtinyt ajoissa ja Bentley kävi sitten tuomarinkin moikkaamassa. Eka hylsy ;) Viimein sain sen hypylle ja siitä u-käännös puomille. Ihan ok ja pysähtyi hyvin kontaktille. Sen jälkeen oli kolme hyppyä kaaressa (joista ekan ja tokan väliin moni meni "harhautus" hypyn kautta). Sitten A este, u-putki ja suoraa pätkää eli hyppy, pussi ja vimppana hyppy. Muuten loppu ok, mutta Bentley kompuroi sille ekalle hypylle (meinas jäädä rima jalkoihin, vaarallinen tilanne) mutta hyvin eteni suoraan. 

Olisi voinut mennä siis paljon paremminkin, mikäli koira ei kuumuis niin helkkaristi ja olis paremmin hallinnassa :) Nyt on kuitenkin kynnys paljon matalampi seuraaviin epiksiin ja ehkäpä sitten ensi vuoden aikana jo sinne virallisiin. Tällä mölli radallahan eli ollut rengasta, keinua eikä pujottelu, Näistä kaksi viimeisintä kun saadaan "varmoiksi" niin ollaan jo aikas eteviä.