Keskiviikkona Bentley pääsi 3-kuukautis-rokotuksille. Mukana oli pari muutakin koiraa ja Bentley odotteli vuoroaan rauhallisena. Pöydälle nostettiin ja eläinlääkäri tutki Bentleyn ja antoi rokotukset. Hyvin pysyi paikallaan eikä yhtään kitissyt. Siinä el.lääk. kanssa keskustellessamme poju nukahti pöydälle :) näkyy ottavan melko rennosti tämän elämän.

Bentley on osoittautunut luonteeltaan rauhalliseksi, siinä on siis myös OFF nappi, toisin kuin Pinjassa!! ;) Pinja on aina virrat täysillä jos johonkin mennään, poika taas osaa myös rauhoittua. Ehkä Pinjakin ottaa vielä mallia? Ei Bentley kuitenkaan mikään harmiton penska ole, tänään kotia tultuamme ei voinut kuin todeta, että "Jahas, poika on opetellut lukemaan". Lattialla oli kovin silputtu Aku Ankka taskari, tai siis Kalle Ankka, onneksi oli sen Ruotsin kielisen tuhonnut...

Bentleyllä on eteisessä ikkunan edessä sohva, jossa se tykkää köllötellä. Jos lähden ulos ilman sitä, ei aikaakaan kun märkä kirsu jo sotkee vastapestyä ikkunaa. (Ekä ei kannattaisi pestä ollenkaan?) Varsinkin jos riehun Pinjan kanssa ulkona, poika seuraa tiiviisti ja välillä taitaa myös hermot mennä, kun ei pääse mukaan leikkimään. Ihana poika ja ihana tyttö mulla <33 :)

Täytyy lähteä joku päivä Pinjan avulla opettamaan penskat uinnin saloihin, siskon mies kyseli, että kuka koiristamme on innokas uimaan eikä syö pentuja, valitsimme Pinjan. Pinja pääsee siis mallia näyttämään Bentleyn lisäksi Miinalle (lk.saksanseisoja Jokilakin Miina) ja Tiplalle (bordercollie Lapintähti Safiira). Mitähän siitäkin tulee?