Tällä viikolla on tullut treenattua Pinjan kanssa enemmän, kun emme pääse huomiseen TOKO-koulutukseen, pitää ikään kuin tsempata ensiviikkoa varten, ettei ihan jälkeen jäädä.

Eilen tein Pinjan kanssa noin 30min ulkoilulenkin, matkaa ei kertynyt paljoa, sillä treenasimme noin 15-20min siitä ajasta. Otin seuraamista, sivulle tuloa ja sivulla oloa ja maahanmenoja. Harjoittelimme mm. seuraavasti: "Sivu" (Pinja tuli sivulle ja perusasentokin oli hyvä, ja jos ei ollut, se korjasi sen hyvin helposti), tämän jälkeen kun katsekontakti oli taas ok, niin "seuraa" ja muutama askel eteenpäin, seusahtuminen ja ilman käskyä Pinja osaakin jo istuutua sivulle. Kun seuraaminen alkoi sujumaan, otin myös muutaman seuraamisesta maahan menon, kuten toko-koulutuksessa oli meitä neuvottu. Nekin menivät todella hienosti, kun muistin pitää ne Pinjalle tarpeeksi helppoina, kun niitä ei ole juuri treenailtu.

Tänään käytiin sitten taas noin 30min ulkoilulenkki ja treenasimme noin 15-20min, kuten eilenkin. Samanlaisia harjoituksia, mutta seuraamisen matkat olivat pidempiä.
Keskittymistä häiritsi läheinen rakennustyömaa, jonka nostokurkea (vai mikä se oli?) liikuteltiin ja Pinja olisi keskittynyt vain siihen (eihän se vaan tipu päälle??).

Kivasti kuitenkin meni ja Pinja makaa väsyneenä aivojumpasta lattialla :)