Eilisistä taipparitreeneistä vähän selostusta viimein. Eilen tehtiin Pinjan kanssa kaksi jäljestystä ja yksi vesinouto.

Ensimmäinen jälki
Ensimmäisen jäljen Pinjan "jäljesti" (jos jäljesti, niin sitten se meni kyllä ilmavainulla) ja hyvin kani löytyi. Pinja ihmetteli hetken siellä, että mitähän nyt tekis, muttei kuitenkaan tuonut kania.. Lopuksi kyllä sitten kantoi sitä hienosti, joten siinä ei kyllä pitäisi olla ongelmaa, ettei suostuisi ottamaan suuhun.

Vesinouto
Vesinouto tehtiin taipparityyliin, lokki heitettiin veneestä. Rauhoittelin Pinjan ennen lähetystä ja päästin hakemaan. Hienostihan se sen sieltä toi ja lopuksi sai kehuja myös siitä, että vaikka intoa olisi muille jakaa niin se on kuitenkin hiljainen noutaja :)

Toinen jälki
Liekkö olisimme edes "saaneet" toista ertaa mennä jäljestämään, mutta kun kukaan ei nähnyt niin syöksyimme toiselle kanille :D Siitä ensimmäisestä jäi vain huonomaku suuhun ja ajattelin, että jospa se nyt toimisi paremmin tämäkin homma kun enimmät energiat oli purettu lokin noutamiseen.

Lähetin Pinjan jäljelle, joka tehtiin taipparityyliin, muttei kyllä tainnut ihan niin pitkä olla. Hyvin lähti ja löysi kanille, joskin ilmavainulla meni taas. Tällä kertaa Pinja muisti jopa ottaa kanin mukaansa ja palautti sen jalkoihini. Eipä sillä, en olisi sitä käteeni halunnutkaan ottaa kun oli niin ällöttävän märkä ja rähjäinen.. Joten, voimme vain päätellä, että jos se tuon suostui tuomaan, niin pitäisi sen tuoda mitä vain.

Tästä onkin nyt kiva jatkaa nou/nome treenejä Himoksella, Jämsässä viikonloppuna Tollerileirin merkeissä.