Tänään oli Ruotsin Bodenissa ryhmis tollereille. Mukana Pipsa & Bono, sekä Oulusta tuli kasvattini Kiira ja Leevi omistajineen ja handlereineen. 

Tulossaldo: 
Lapintähti Klarissa "Pipsa"  JUN-ERI1 SA PN1 SERT & VSP
Hillitön Pikkumyy "Kiira" JUN-ERI2
Hillitön Hosuli "Leevi" JUN-ERI1 SA PU3 vara-sert
FI JV-10 Tollmaster's Finnish Game Gainer AVO-ERI1 SA PU4

Pipsasta yllätyin eniten, ihan hurjaa että 11kk ikäinen neiti vetäsee ekan Ruotsin sertin ja on VSP! Kehittymätön se minun makuuni vielä on, vaikka kauniit raamit omaakin. Liikkeet hävetti, ei se ilmeisesti niin hirveän näköistä ollut, mutta kun Pinjan kanssa on jo tottunu siihen että tarvii vaan juosta ja koiraa tulee mukana. Pipsalla meinas mennä välillä vähän höseltämiseksi. Annetaan se kuitenkin anteeksi, olihan tuo vasta Pipsa kolmas virallinen näyttely kun pentuluokkia ei oteta laskuun :)

Paras uros luokassa kaikki muut oli korkeampia ja kevyempiä, Bono näytti siinä porukassa matalalta tuomarin makuun. Leevi poika meni yhden pykälän edelle ja sai vara-sertin kotiin viemisiksi. Leevi ja Kiira ei olleet kumpikaan turkissaan, mutta molemmista on tulossa todella kauniita/komeita tollereita (ainakin minun makuuni!). 

Bono tapasi kyseisessä näyttelyssään myös mahdollisen tulevan morsiamensa, siitä sitten lisää myöhemmin mikäli kaikki menee hyvin. Astutus tulee ajankohtaiseksi luultavasti helmikuussa 2012 ja pentue syntyy Ruotsiin. Aivan ihana narttu oli ja Bono rakastui heti! ;)