Tänään TOKO treeneissä pidettiin epäviralliset kisat, luokkina mölli, alo & avo. Osanottajien määrä oli "hurja" ja siksi myös kilpailu ja sijoittuminen teki "tiukkaa" ;) haha. Bentley osallistui mölleihin ja Pinja ALO luokkaan, tuomarin virkaa toimitti koutsimme Paula Soronen.

Bentleyn mölli-luokka

Luoksepäästävyydessä Bentley jaksoi istua koko ajan hienosti, mutta apuja myös oli tarjolla. Paikallamakuusen tarvitsin perusasentoon nousemiseen kaksoiskäskytyksen (läpäytys reiteen). Paikallamakuusta en oikeastaan koskaan edes ota Benttistä sivulle, vaan vapautan suoraan maasta, ettei alkaisi ennakoimaan. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä meni loistavasti!! Seuraaminen kytkettynä oli ihan ok, hyvällä paikalla ja teki perusasennot hyvin, mutta kontakti oli kyllä niin hakusessa. Ei ollenkaan Benttis-maista seuraamista :) Luoksetulokin onnistui muuten hyvin, mutta perusasento jäi saamatta, eli tuli sivulle seisomaan.

Luoksepäästävyys: 10
Paikallamakaaminen reilu 1min: 8
Seuraaminen kytkettynä: 9
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 10
Luoksetulo: 9
Kokonaisvaikutus: 9,5

Pisteitä yhteensä 108,5/120p.  sijoitus 3.


Pinjan ALO-luokka

LP:ssä Pinni nousi Paulaa tervehtimään. Paikallamakuuseen olen erittäin tyytyväinen, sillä teimme liikkeen yhdessä AVO koirakon kanssa, jonka ohjaaja kävi ulkona. Pinja selkeästi vähän herpaantui tästä kaikesta häiriöstä mutta neiti pysyi siellä oikein mahtavasti, vaikka levoton olikin. Upea tyttö! Seuraamispätkät meni vähän niin ja näin, taluttimessa ihan hirveää mutta ilman talutinta jo ehkä olisi tunnistanut toko seuraamikseksi ;D (onko musta tullut kriittinen?). Maahanmeno seuraamisen yhteydessä hyvä, itte vain vähän kämmäsin kun kuulemma hidastin käskyn jälkeen eli siitä sitten puoli pojoa pois. Tarkka tuomari meillä ;) itse en edes sitä huomannut. Luoksetulo oli ihan huippu myös, tosi hyvällä vauhdilla tuli eikä onneksi edes törmännyt minuun vaikka Pinja-maisen pomppunsa perusasentoon tullessaan tekikin. Seisominen seuraamisen yhteydessä ei ollut ihan niin hohdokas, vaati kaksoiskäskyn..

Luoksepäästävyys: 9
Paikallamakaaminen: 10
Seuraaminen kytkettynä: 7
Seuraaminen taluttimetta: 9
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 9,5
Luoksetulo: 10
Seisominen seuraamisen yhteydessä: 8
Estehyppy: 10
Kokonaisvaikutus: 9,5

Pisteitä yhteensä 174,5p./200p (ALO1) ja sijoitus 1. ;)

Saimme ilmeisesti Paulalta myös luvan mennä taas virallisiin kisoihin, jospa sitä jo tavoitteena olisi vähän enemmänkin kuin tulos. Ja eihän se alo1 viimeksikään jäänyt kuin parin pisteen päähän :)

Vähän haikeeta fiilistä kaiken ilon keskellä voisi hakea myös, eli nämä nyt sitten oli meidän luultavasti viimeisesti treenit kassilla ja ehkä vimpat ohjatut tokotreenit ikinä... "Vastuu" treenaamisesta jää siis yksin minulle, apua! :D