Tänään käväistiin Pinjan kanssa pitkästä aikaa hallilla ja tokoilemassa. Meidän ryhmä koostuu ALO-AVO tasoisista koirakoista. Pinjan kanssa hiomme ALO liikkeitä kuntoon ja tietysti aloittelemme myös AVO liikkeitä. Suurin ongelmahan meillä on se seuraaminen. Treenit tulevat olemaan perjantaisin 20-21 ja muutamat treenit tulevat nyt syksyn aikana sitten jäämään välistä jos ja kun olen viikonloppuja reissussa.

Luoksepäästävyys
Ensin käytiin tutustumassa tuolilla istuvaan apukouluttajaan ja sen jälkeen kehään meno tilanteena koiran kopelointi. Lopuksi vielä kaksi luoksepäästävyyttä perusasennossa. Kivasti Pinja toimi ja malttoi vaikka treeniä tarvitaankin aika hurjasti vielä.

Seuraaminen
Paula halusi katsoa kaikilta seuraamiset ja nehän onnistuu meiltä jos onnistuu :) Täytyy nyt taas siihen liikkeelle lähtöön muistaa pikku-viive seuraa käskyn ja liikkeelle lähdön väliin. Lopputunnista meiltä onnistui jo ihan kivannäköisiä seuraamis pätkiä. Täytyy ottaa tehotreeniä käännöksiin vasemmalle ja oikealle sekä tietysti täyskäännökseen.

Paikallaolo
Pinja pysyi kivasti koko ajan, vaikka muut kävivätkin palkkaamassa koiria ja kävin tietysti sitten itsekkin. Häiriötä oli sen verran. Harmillisesti Pinja (jälleen) ennakoi perusasennon, vaikken sitä olisi siihen edes tahtonut vaan olisin vapauttanut maasta. Treeniä treeniä.

Ensiviikolla meiltä jääkin tokoilut välistä kun lähdemme käymään Pohjoisessa mutkan, mutta kahden viikon päästä sitten lisää ohatuista tokoista Pinjan osilta.