Tänään lähdimme agility treeneihin ihan uudella, tai ehkä pikemminkin unohdetulla asenteella. Oma ohjaukseni on ruvennut kärsimään luottamuksen puutteesta Bentleyn osaamiseen ja hallinnassa pysymiseen. En siis yrittänytkään saada sitä jäämään lähtöihin, vaan tahdoin jonkun pitämään ja itse ohjauksessa kiinnitin huomiota siihen, etten korottaisi ääntäni liikaa. Esim. putkeen meno ei ole enään "PUTKEEN!!!!" vaan pikemminkin "putkeen". Luulen, että minun liiasta "kiihtymisestä" ja äänen korottamisesta on johtunut myös Bentleyn liika kuumuminen ja muutamat napsaisut reisilleni.

Meillä oli 17 esteen rata, jonka ensin harjoittelimme pätkissä ja lopuksi teimme kokonaisena ratana. Radalla oli kaksi putkea, puomi, A, pussi ja muutamia hyppyjä sekä rengas. Kuulemma ihan 1-luokan rata. Meidän kohtaloksemme koituivat tällä kertaa rengas, jonne meni vasta kolmannella yrittämällä kun ohjasin kunnolla renkaaseen ja jonka vuoksi seuraavalle esteelle ohjaaminen kärsi :D myöskin suora, lyhyt putki tuotti haastetta, sillä Bentely päätti pyörähtää putkessa ja tulla ulos väärästä päästä, vieläpä kahteen otteeseen.

Olen kuitenkin tosi tyytyväinen, treenit onnistuivat kivasti ja suunta on taas eteenpäin!

*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  * 

Ilmoitin Bentleyn samaan paikkaan vielä ainakin agility jatko2 kurssille ja mukaan mahduttiin. Täytyy ottaa kaikki hyöty irti kaupungissa asumisen hyvistä puolista, eli harrastusmahdollisuuksista, ennen mahdollista maalle muuttoa helmikuussa 2010.