Kahdeksan jälkeen aamulla lähdettiin ajelemaan kohti Siikajokea, tarkoituksena olla hyvissä ajoin paikalla, jotta kääpiöpinseri herra Tico ehtisi tottua ilmapiiriin ja ehtisimme harjoitella ennen kehien alkua. Kääkkä kehä alkoi puolisen tuntia myöhässä kello 11 aikoihin. Tuomarina Jari Laakso. Tico esiintyi tosi kivasti, joskin kävelyosuudet menivät aika lailla nenä maassa. Pöydällä se ei jännittänyt yhtään ja oli todella reipas, kuten yleensäkin. Kaikki, tuomari mukaan lukien, tuntuivat ihastuneen Ticon hienoon avoimeen luonteeseen. Tico oli 7-9kk pentujen PEK1 saaden KP:n ja lopulta oli sitten PU2. Seinäjoen näyttelyä ajatellen täytyy ostaa uusi hihna/kaulapanta (ketjuinen, kuristava) ja treenata kävelyä.

Sitten alkoikin pitkä odottelu. Tolleri kehien piti alkaa 13:45 ja lopulta ne alkoivat KAKSI TUNTIA MYÖHÄSSÄ! Eli tunti sen jälkeen, kun ryhmäkilpailujenkin olisi pitänyt olla jo käynnissä. Esitin Tildan, kun Kati meni loukkaamaan jalkansa, ja yllättävän hyvinhän se siellä kehässä sitten meni. Suroaan sanottuna toivoin, ettei Tilda olisi ainakaan ROP-pentu, koska en millään olisi jaksanut enään jäädä näyttelypaikalle. Niinhän siinä sitten kuitenkin kävi, että kehien odottelu sai jatkua. Tilda voitti 5-7kk vanhat pennut, siskonsa Faith oli toisena ja Starlitlakesin kasvatti oli kolmas. Loppukilpailuissa Tilda ravasi paremmin kuin olisin uskaltanut toivoa, mutta siitä huolimatta sijoistusta ei tullut. Yllättävää? Ei suinkaan :D Tämä kun ei ole ihan sellainen rotu, joka tyypillisesti isoissa kehissä pärjäisi.

*****************************************************************

Ajattelin huomenna suunnistaa kl.12 aikoihin serti areenalle tokon epiksiin.. Bentley menee mölleihin (jos jaksan ottaa sen mukaan) ja Pinja ALO luokkaan :) Hyvää treeniähän se on, eikä edes kovin kallista, joten eiköhän molemmat koissut lähde mukaan.