Tänään oli taas Bentleyn TOKO-treenit viideltä. Hallissa oli selkeästi kivempi treenata, kun pakkasta oli huomattavasti vähemmän eikä Bentleyn sormien pureminen sattunut lämpimiin sormiin niin paljon kuin jäisiin ;) Kyllä juu, se ei osaa ottaa nameja nätisti vaan haukkaa aina sormiin tosi kipeästi kiinni, kun sitä palkkaa.. yritetään tätä saada pois palkkaamalla vasta kun Bentley "luopuu".

Ensimmäisenä otettiin taas kontakti harjoituksia alkuohjeistuksen ajan ja sitten lähdettiin seuraamisen alkeiden maailmaan. Bentleyhän osa ajo seurata tosi hienosti, oikea paikka ja mahtava kontakti. Tapittaa silmiin ihan koko ajan! :) Tiina-koutsi neuvoi meitä vaikeuttamaan ja otettiin käännöksiä ja täyskäännöksiä. Minun mielestä pysyi tosi kivasti mukana vaikka tehtiin jo tosi nopeita käännöksiä. Pitää sitten vielä kysäistä ens kerralla, että mitäpä mieltä nuo koutsit on nuista meidän käännöksistä.

Seuraavana alettiin opettelemaan paikallaoloa niin, että pyydettiin koira maahan ja pikkuhiljaa vaadittiin pidempiä aikoja. Harjoiteltiin Bentleyn kanssa maahan menoa myös niin, että olin itse seisaallaan ja yritin häivyttää käsiapua pienemmäksi. Kivasti alkoi jo mennä pienemmälläkin avulla. Tätä täytyy kovasti kuitenkin treenata.

Ihan lopuksi otettiin taas hyppyeste ja se meni oikein mukavasti. Bentleyllä intoa riitti vaikka muillekkin jakaa ja oli haasteita saada se perusasentoon, kun niin mielellään olisi mennyt jo esteen yli :P

Seuraavat ohjatut treenit sitten kahden viikon kuluttua.