vähän hiljaisissa merkeissä. Kuten KASsin sivuilta on huomattu, siellä etsitään meidän TOKO-ALO-ryhmään kouluttajaa ja näköjään sitä ei ollut löytynyt. Paikalle saapui minun ja Pinjan lisäksi jopa kaksi koirakkoa.. kääpiösnautseri ja x-rotuinen Vili, joilta saimme sitten kyydin kotiinkin. Kiitokset Anulle! Enpä tiedä olisimmeko edes halliin päässeet sisälle, kun pääsimme samalla oven aukaisulla kun pari itsekseen treenailevaa tuli pois sieltä.

Otettiin kimpassa "kättelytreeniä" eli koira sivulle ja "tuomari" tulee kättelemään ja tervehtimään. Kaksi eri ihmistä kävi meidän luona, toista Pinja oli jo aikaisemmin kuulemma mulkoillut ja oli epäluuloisen oloinen. Ihan hyvin meni, mutta lopulta sitten innostui liikaa :)

Vilin ja Pinjan kanssa otettiin paikallaan makuuta. Ensimmäinen kerta kun häiriön alla voin poistua niin kauas Pinjasta. Olen toki lenkillä jättnyt jopa 10m päähän, mutta että toinen koira vieressä tekemässä samaa. Kivasti meni ja hyvin pysyi.

Vähän otettiin myös seuraamista, mukavasti meni kun nakit olivat ilmeisesti paljon parempia kuin kuivanappulat.. ai miten niin muka? Sivulle tulokin alkoi taas olla reipasta. Seuraamisesta otettiin yksi maahanmeno harjoitus. Pinjalla jäi pylly pystyyn ensin, mutta laski kyllä senkin :P

Pinja merkkaili taas tiuhaan tahtiin, se ei ole sellaista "minulla on pissatulehdus" merkkailemista vaan juoksuja enteilevää. Voi siis hyvinkin olla, että Pinja on poissa treeneistä ja harmittaa knu ei ollut kouluttajaa nyt eka kerralla ollenkaan, olisi nähnyt millä tasolla me ollaan.. :(

 

No, jospa se ALO-ryhmän vetäjä vielä tulisi. Voi olla, ettei tieto kurssipaikasta ole edes kaikkia saavuttanut, kun ei tullut sähköpostilla ilmoitusta vaan seuran sivuilta katsoin itsekkin. Ehkäpä porukkaa tulee vielä enemmänkin :)