Treeneissä tänään otettiin ihan alkuun seuraamisia. Tarkoituksena ottaa lyhyinä pätkinä ja kokeilla myös vasemmalle-, oikealle- ja täyskäännös. No, mepäs tehtiinkin sitten kaikki nuo samassa seuraamisessa ja siitä tulikin vähän aiottua pidempi ;)
Todella hyvin Bentley seurasi oikealla paikalla ja hyvin tuli käännöksissä. Jos jotain pientä pitää hakea, niin vasemmalle käännöksessä B voisi kääntään vähän enemmän takapuoltaan minun liikkeiden mukaisesti. Nyt se aikalailla tekee loivan mutkan siinä. Eiköhän me tämäkin voida hoitaa kuntoon, niin olisi sitten yks liike edes hallussa kunnolla :D

Luoksepäästävyys oli todellinen yllätys Bentleyltä, positiivisessa mielessä kylläkin! Ensin Tiina kävi luonamme ja Bentley pysyi namien kanssa hyvin istumassa, meinasi lähteä mutta heti totteli käskyä odottaa ja istua. Tosi kivasti teki kaksi kertaa hyvin. Sitten toinenkin koutsi tuli käymään ja hyvin pysyi tässäkin. Viimeisenä vielä Paula kävi katsomassa LP ja hyvin meni sekin. Selvästi paljon malttia tullut B:lle tuohon liikkeeseen, ettei tarvitse lähteä hötkyilemään jo silloin kun "tuomari" on tulossa vasta 5m päässä..

Otettiin myös paikallaoloja lyhyinä pätkinä rivissä. Vähän tahtoi olla malttamaton, mutta pääsääntöisesti pysyi aika kivasti. Tätä täytyy kuitenkin kovasti treenailla.

Viimeisenä luoksetulo. Mentiin taas tekemään viimeisenä. Tämä oli myös suuri yllätys sen suhteen, että Bentley ei haukahtanut, kiljunut tai temppuillun  y h t ä ä n  k e r t a a  kun muut tekivät luoksetuloja! Aivan upeaa. Bentleylle piilottelin nameja sinne esteiden päälle ja siellä se pomppi ja etsi niitä. Aikaisemminkin ollaa tehty tätä, mutta nyt se tosissaan keskittyi siihen namien etsimiseen ja syömiseen, eikä ohessa hötkyillyt toisten koirien luo kertaakaan. Leikkö vieraskoreutta, sillä treeneissä kävi lehtitoimittaja tekemässä juttua, joten täytyi tietysti olla kiltisti ;)  Halli olikin sopivasti jo tyhjentynyt, kun tuli meidän vuoro, joten päätin kokeilla niin, että jätän Bentleyn ilman pitäjää odottamaan. Lopulta sain sen jäämään, mutta se tuli liian aikaisten sivulle. Toisella kerralla onnistui ihan hyväsesti tuokin.

Huomenna meillä ei olekaan Pinjan kanssa treenejä, sillä ne ovat peruuntuneet. Keskiviikkona Pinjan kanssa yritetään tässä muuton ohessa ehtiä taipparitreeneihin, kun eipä ole vielä niitä juoksujakaan aloittanut. Ja nyt pakkaamaan muuttolaatikoita!