Pitkästä pitkäs aikaa Pinjan kanssa ohjattuihin treeneihin! Pinni tuntui olevan hyvässä vireessä ja kun pyysin siltä jotain asiaa minkä se osaa, se tosiaan teki sen!

Ihan ensimmäisenä otettiin ruutua ja niitä alkeita tietenkin. Tämä oli eka kerta kun tehtiin ruutua, ja aloitettiin viemällä nameja ruutuun käskyllä ja Pinja sai käydä popsimassa niitä muutaman kerran. Tästä on hyvä jatkaa harjoituksia.

Yleisesti ottaen olin tosi tyytyväinen juurikin tuohon vireeseen. Kyllähän se omaa mm. liikkeestä maahanmenon, mutta yleensä sitä saa pyytää siltä monta kertaa ja tekee laiskasti. Nyt teki senkin melko hyvällä seuraamisella ja tosiaan meni ensimmäisestä käskystä maahan, vaikkakin osittain aika hitaasti :) Myös liikkeestä seisomisia tehtiin muutamia, mukavasti alkaa jo idean hoksata.

Paikalla olo taisi olla jotain 1-2min väliltä, kävin välillä palkkaamassa ja häiriötä oli, kun osa teki noutoja! Pinjan kanssa treenattiin myös noutoja yllätys yllätys, sehän tökkii ihan kunnolla. Noutointoa on, mutta palautus pitää saada kuntoon (ei osaa istua, jos on jotain suussa) ja samoin malttia siihen, että pysyisi paikallaan heiton aikana.

Hyppy onnistui taas entiseen malliin, eli oikein hienosti. Ei pienintäkään heikkoutta vaikka otin useamman toistonkin, sainpahan olla tyytyväinen kerrankin Pinjaan! :)