Käväistiinpäs jälleen kerran, kesän treenitauon jälkeen vähän TOKOilemassa OKK:n seuracupeissa.

Odotetun laisesti Bentley ei taaskaan keskittynyt itse asiaan, mutta jotkut jutut onnistuivat silti ihan OK.

LUOKSEPÄÄSTÄVYYS => 8 (x1)
Meni innolla tuomaria vastaan ja syliin tietenkin..

PAIKALLAOLO 1min => 0 (x3)
Meni maahan toisella käskyllä, mutta lähti perään. Palautin paikalleen ja tämän jälkeen pysyi ajan loppuun asti hienosti.. Miksei mikään voi onnistua ensimmäisellä kerralla?

SEURAAMINEN KYTKETTYNÄ => 7,5 (x2)
Sanottaisiinko niin, että yllättvän hyvin. Käännökset ok ja mukana pysyi joten kuten. Ei todellakaan kuitenkaan mitään hyvää seuraamista pojalta. Pystymme parempaankin..

LIIKKEESTÄ MAAHANMENO => 0 (x2)
Ei mennyt maahan, ei edes toisella käskyllä. Seisomaan kylläkin jäi oikein hienosti..

LUOKSETULO => 8 (x3)
Muuten hyvä, muttei tullutkaan vierelle vaan juoksi vauhdilla ohi. Karjaisin nimellä pari kertaa ja sain sitten sivulle sen ilman, että lähdin hakeen. Uutta tämä tällainen, että juostaan ohi vaan.

KOKONAISVAIKUTUS => 9 (x1)
Nuori poika, joka ottaa vältavasti häiriötä sieltä sun täältä, mutta hyvin sain skarpattua ja vedettyä mukana. Vielä paljon petraamista tosin kaikessa:)

Sitten olikin vuorossa Pinja, joka parin liikkeen suhteen se yllätti mutta parin taas.. no, petti luottamukseni.

LUOKSEPÄÄSTÄVYYS => 8 (x1)
Nousi seisomaan ja meni vähän vastaan tuomaria nuuskimaan. Palasi käskystä takaisin sivulle.

PAIKALLAOLO 2min => 0 (x3)
Tämä oli todellinen järkytys. Ensi Iitu karkasi (ehkä Tildan riehumsien vuoksi) ja sitten lähti Pinja. Pinja karkasi Iitun tykö ja jossain vaiheessa kolmaskin koira lähti.. *#"¤% muuta en voi sanoa. Pinjan kanssa on tehty nyt 3min paikallaoloja ja olen tuottanut Bentleyn kanssa siihen häiriötäkin, mutta ilmeisesti ylivoimainen saalistusvietti iski päälle? Harmittaa älyttömästi, kun oltais me ainakin 8 tästä saatu, vaikka olisikin sitten ennakoinut istumaan nousun...

SEURAAMINEN KYTKETTYNÄ => 8 (x2)
Todellinen yllätys, että Pinja pysyi nuinkin hyvin mukana ja 8 on todellakin saavutus näillä meidän seuraus taidoilla ja vieläpä ilman nameja :)

SEURAAMINEN TALUTTIMETTA => 7,5 (x4)
Tästäkin olen erittäin ylpeä, osittain ihan kivaa seuraamista ja osittain.. no, ei niin kivaa. Tuli kuitenkin sellainen fiilis, että Pinjan "hyvällä" seuraamisella voitais virallisissa kokeissa saada jopa se 5 pistettä molemmista..?

LIIKKEESTÄ MAAHANMENO => 5 (x2)
Pinja lähti seuraan, mutta 2m päästä istahti ja jäi sinne. Palasin takasin ja otin alusta, täydellinen suoritus. Ilmeisesti luuli, että tää oli luoksetulo eikä seuraamis juttua.. Saatiin sitten 5, kun kerran teki niin hyvin tuolla 2 kierroksella tän.

LUOKSETULO => 9,5 (x3)
Tästä nyt ainakin oli aivan ansaitut pisteet. Muuten täydellinen suoritus, mutta tuli sivulle seisomaan eikä istahtanut, vaikka kuinka mulkaisin pahasti ;) Hieno tyttö kumminkin!

LIIKKEESTÄ SEISOMINEN => 7 (x2)
Pinja jäi heti alussa haahuilemaan eikä seurannut kunnolla. Hidastin vauhtia ja Pinja lähti tuleen sieltä  ja seiso käskyllä kyllä pysähtyi just siihen ja pysyi upeasti siinä. Pisteitä siis lähti huonon seuraamisen vuoksi. 

HYPPY => 0 (x2)
On se kumma homma, kun tämä ei onnistu. Ei sitten ikinä ekalla kerralla. Jälleen sama homma. Pinja lähtee tarkistamaan ensi lautapinon (niitä hypyn ylimääräisiä lautoja, jotka oli siinä metrin päässä). Tahdon takaisin sivulle ja käsken uudelleen käsimerkin kera. Käskyjä tietysti ihan liikaa, vaikka suoritus sinänsä olikin muuten hyvä.
SANOKAAHAN VIISAAMMAT, kannattaisiko minun antaa sitten virallisissa kokeissa tähän heti alkuun sanallinen + käsimerkki käsky varmistamaan? Luulisin, että sitten ainakin hyppäisi yli.

KOKONAISVAIKUTUS => 9 (x9)
Välillä mukana ja välillä ei. Tasaista säheltämistä.

**********************

Äsken tein osittain elämäni hankalimman, mutta ehkä suht fiksun päätöksen kuitenkin. Meillä oli mahdollisuus lähteä Rovaniemen TOKO kokeeseen sunnuntaina 16.8, mutta koska pari liikettä meni nollille eivätkä muutkaan olleet vielä niin varmoja, päätin(mme) jänistää ja korkata ALO luokan sitten 2 viikon päästä täällä Oulussa. Ehkä, olemme sitten jo vähän taitavampia ;)