Koirat jäivät pariksi päivää Ouluun, kun lähdin käymään kotosalla itsekseni, ja koiran hoitajan virkaa toimitti Jonna. Kiitos!! Selvennyksen vuoksi vielä, että vaikka kumpikaan koirista ei enään tiistaina oireillut kennelyskää päätin jättää ne Ouluun, sillä saattaisivat vielä tartuttaa eikä olisi mikään mukava näky kun kotona olisi koko koiralauma kennelyskässä. Siellä onneksi siltä vältyttiin vaikka ovatkin Pinjan kanssa olleet tekemisissä ;)

Oulussa oltiin noin 17:30, käyvimme hakemassa molemmat koirat ja viikonlopuksi tullut kaverini Jenny piti Bentleystä huolta Pinjan toko treenien ajan :D Treeneihin ehdittiin oikin hyvissä ajoin jo ennen kuutta.

Treeneissä Pinja oli aiva ihana! Menin vähän "häntä koipien välissä" kun ei olla treenattu kunnolla aikoihin ja uusi kouluttajakin olisi. Aluksi käytiin lähes tunnin ajan läpi TOKO-kokeeseen valmistautumista ja keskusteltiin kokemuksista jne.. Lopuksi sitten otettiin seuraamista. Pinja seurasi tosi hienosti ja piti mahtavasti kontaktia. Ensimmäistä kertaa se näyttä TOKO-seuraamiselta eikä pelkältä "no, tulen perässä kun mamma kerran tahtoo, mutta avrmasti en katso sitä!"-seuraamiselta. Tuli myö hyviä muistutus vinkkejä palkkaamiseen.

Otettiin myös liikkeestä maahanmeno joka sujuin myös oikein hienosti ja vinkkejä tuli paljon.

Bentleystä vähän vielä, eli poika oli suhteellisen hienosti rauhassa Jennyn kanssa. Välillä meinasi pitkä odottelu ottaa pattiin ja saikin siis hyvää malttitreeniä. Bentley lähtee sunnuntaina aikaistetulle joululomalle kotipuoleen isukin mukana. Saan vähän kahden keskistä aikaa Pinjan kanssa koulutuksen yms. suhteen ja Bentley saa leikkikaverin lomiin asti Pexi-bortsusta :D