Keskiviikkona käväistiin treenailemassa YO-parkkipaikalla taas vähän isommalla porukalla. Paikallaolossa Pinja oli vähän rauhaton, kun toiset kävivät palkkaamassa koiriaan, mutta pysyi aika hyvin. Uskon, että jos muut koirakot vaan pysyvät sunnuntaina paikallaolossa hyvin, niin Pinjakin pysyy (saattaa toki ennakoida sen istumaan nousun..tai sitten ei istu ollenkaan) mutta vannomatta paras!
Otettiin myös seuraamispätkiä ja liikkeistä jääviä. Yllättävän hyvin alkaa mennä, joskaan ei todellakaan täydellisesti. Mutta tyytyväinen olen Pinjaan :)

Bentleyn kanssapa ei paljoa mitään tehtykään. Lähinnä häiriötreeniä ja muutamia seuraamispätkiä, lyhyitä paikallaoloja jne. muiden koirien lähellä oloja yms.

Tänään perjantaina piti mennä Katin, Iitun & Tildan kanssa treenailemaan hallille, agiltiya ja tokoa, mutta Kati estyi harmillisesti tulemasta. Yritetään sitten illalla treenailla vielä Pinjan kanssa niitä meidän heikoimpia juttuja. Sunnuntaina olis kisat.. Ja Pinja ja Iitu ovat molemmat paikallaolossa kl.9:00 Myllyojalla.

Huomenna olis myös ne taipparit. Olen oikein autuaan onnellisesti unohtanut koko homman koko viikoksi ja keskittynyt tokoiluun muun elämän (eli koulunkäynnin) ohella. Kaksi viikkoa sitten treenattiin variksilla hakuruutua ja todella motivoidusti kanilla vedettiin jälkeä ja riehuttiin. Liekkö kovin järkevää? Ajatuksena mulla on tässä "kokeilussa" ollut, että kun ei treenata mitään pariin viikkoon, niin Pinjalla olisi sitten sitä intoa vielä enemmän kuin yleensä, kun viimein tehdäänkin jotain tosi kivaa! :) Huomenna nähdään, menikö emännän suunnitelma ihan pieleen, luultavasti.