Pitkästä aikaa kirjoittelen myös TOKO treeneistä jotain. Ensin oli Bentleyn kanssa treenit, joissa Bonokin kävi vierailemassa.

Bentleyn kanssa tehtiin seuraamispätkiä ja käännöksiä, osittain oli mukana ja osittain häselsi omiaan. Yhteisesti tehtiin 1,5min paikalla makuun, oli hieman levoton (pää pyöri) mutta meni ekasta käskystä maahan ja tosiaankin pysyi siellä koko ajan. Mahtavaa! Luoksepäästävyydessä oli tosi hyvin.

Agilityn osalta tein Bentleyn kanssa pujottelua niin että poika oli narussa ja palkka siellä pujottelun päässä. Keskittymisestä riippuen onnistui tai sitten ei :D 

 "Kyllä se osaa, jos se vain jaksaa keskittyä itse asiaan", voisi olla meidän mottomme lajin kuin lajin suhteen Bentleyn kanssa.

Pinjan kanssa tehtiin yhteisesti 2min paikallamakuu, joka meni tosi kivasti, Vähän toki levottomuutta, mutta pysyi siellä hyvin. Myös luoksepäästävyys aika ok, lopussa nousi seisomaan ja häseltämään, mutta tuli käskystä takas sivulle.

Seuraamispätkät meni kans aika kivasti, ei niin hyvin kuin joskus, mutta tarpeeksi hyvin. Käännöksetkin alkaa ehkä sieltä löytymään. Paikka sivulla on perusasennoissa hyvä. Jäävistä teimme "idiootti ringissä" maahanmenon, hyvin meni.

Hyppyä otin ensin irtoamisen kannalta, sen jälkeen seisautin ja kolmannella kerralla siirryin itsekin vierelle.