Näyttäisi viikonloppukin jo menneen! Älyttömän nopeaa menee aika.. Lauantainakin olin töissä, minulla on näyttö eli koetyö, joka nyt ei aivan täysin nappiin mennyt mutta eipä sille nyt enään mitään voi :)

Lauantaina ei tehty koirien kanssa   y h t ä ä n   m i t ä ä n  koska minä menin töiden jälkeen kaupungille, hyvässä uskossa shoppailla vähän. Voi olla, että näytön aiheuttama tiedostamaton jännitys/stressi laukesi ja se päänsärky oli aivan älytön.. makasin lopulta tokkurassa kotona ja mietin että pakko lähteä käyttämään koirat, pakko lähteä käyttämään koira, pakko.. ja lopulta sitten lähdin vaikka eihän sitä meinannut pystyssä pysyä. Iltalenkkikin oli kovin lyhyt :(

Sunnuntai aamu menikin nukkuessa   p i t k ä ä n ,  peräti 11:00 jonka jälkeen suihkuun ja koirien kanssa lenkille. Kävimme kävelemässä sen tavanomaisen, vähän pidemmän lenkin tuolta junaradan varresta ja kun namipussi oli mukana (lue: 100% varmuus että koirat tulevat kutsusta) uskalsin ne jo tuoss atalon nurkalla päästään irti, kun ei autojakaan näkynyt missään. Sunnuntai aamut ovat myös erinomaisia, sillä silloin ei yleensä tule juuri ketään vastaan. Juoksemisen jälkeen otin vähän tokoa molemmilla. Bentleyn seuraaminen oli aivan erinomaista ja no, Pinjan seuraaminen vähän kehnonpaa :D Pinja luoksetulo tosin onnistui hienosti ;)