Tänään yöllä 2:40 pääsimme viimein kotia uuvuttavalta mutta myös antoisalta reissulta :) Keskiviikkona starttasimme autonkeulan kohti Turkua. matka sujui muutoin ongelmitta, mutta sitten itse Maskussa meinasi vähän suunta olla hukassa ja ajo-ohjeita piti soitella pariinkin kertaa.

Heti Sannan luona päästettiin Pinja ja Caapo tutustumaan toisiinsa ja astutuskin onnistui hyvin. Pinja tahtoi olla aika leikkisä, eikä päästänyt poikaa helpolla ;) Torstaina tehtiin uusinta astutus, mikä sekin sujui luonnollisesti ongelmitta. Nyt sit vaan toivotaan, että on pullat hyvin uunissa ja saadaan taas vähän vipinää meidän talouteen. Caapo oli tosiaankin uros niin minun, kuin Pinjankin makuun. Energisiä palleroita hyvällä luonteella ja terveydellä varustettuna odotettaisiin monenlaiseen tekemiseen näistä sitten olevan.

Ai niin, torstaina tehtiin mutka Helsingin kautta ja mukaan tarttui (ylläri ylläri) kiva poika, jonka turkin väri tietysti noudattaa tuttua kaavaansa. Hänestä sit lisää myöhemmin.... About 6-6,5h meni ajella Helsingistä yhden pysähdyksen kanssa, siitä voi sitten itse kukanenkin laskea vähän keskivauhtia. Heh heh :P