Pinjan & Puzzelin pentueen (synt. 4.8.2012) ainoa uros etsii uutta kotia. Rekisteri nimi on Hillitön Syysmyrsky ja sukutaulu löytyy SKK hund datasta. Ostin pojun takaisin jo pari viikkoa sitten, mutta blogiin en ole saanut asiaa päiviteltyä. Uudessa kodissa tuli koiran ostanut nuori nainen katuma päälle koko koiran hankinnan suhteen, joten koin parhaaksi ostaa penskan takaisin ja etsiä sille uuden kodin.

Pentu ristittiin uudessa kodissa "Eddie"ksi, enkä ole parempaakaan keksinyt, mutta toki uudet omistajat saavat nimen vielä vaihtaakin. "Eddie" nyt siis kuitenkin etsii omaa kotia, mielellään harrastavaa, metsästävää tai muutoin aktiivista perhettä. Eddie on kivan lupsakka kaveri, aika taisainen luonteeltaan eli ei erityisen villi eikä erityisen rauhallinenkaan. Normaali tollerin pentu. Ikää on nyt 12vk eli 3kk, rokotettu on kahdesti ja tarvitsee sitten 16vk iässä vain rabies rokotuksen. Tietenkin rekisteröity, eläinlääkärin tarkastama, sirutettu ja madotettu kuten kaikki meiltä lähtevät pennut. Mukaan Eddielle royal caninin pentu pakettu ja mm. pentu dami, millä pääsee noutotreenien alkuun :)

Eddiellä on täällä seurana ollut yksi pentueen nartuista, jolle olen etsiskellyt enemmän ja vähemmän aktiivisesti sijoitus kotia. Mieluiten jättäisin neidin kotiin, niin ihana pakkaus on. Voisin jättää vaikka Eddienkin, pennussa ei ole mitään vikaa, mutta kun meidän perheen uros kiintiö on toistaiseksi täynnä.

JOS KIINNOSTUIT Eddiestä, ota yhteyttä joko puhelimitse: 040-0857245 tai sähköpostitse: kennelhilliton @ luukku.com