Tänään olikin Bentleyn ensimmäinen virallinen näyttely. Alkuun näyttelypaikalle saavuttuamme tuntui, ettei poika muistanut käytöstapoja yhtään! Veti hihnassa ja kyttäsi kaikkia ihmisiä ja koiria. Onneksi muistin lihapullat/namit ottaa mukaan ja niden avulla vähän kontakti treeniä ja TOKO seuraamista myös pallohallilla sisällä. Pikkuhiljaa alkoikin tulla kontaktia ja kun tunteroisen verran sen kanssa touhusin, kävelin ja juoksin vuoroin ympyrää ja vuoroin suoraa, seisotin, otin tokoa ja mitä nyt mieleen juolahtikin. Bentleyn kontaktia parani ja loppujen lopuksi saimme tosi likeltä ohittaa muita koiria ilman, että se edes vilkaisi niihin päin :)

Kehässä oli ennen meitä muutama lappari ja bortsuissa olimme ensimmäisenä ("uno on numero yksi"). Bentleyn kanssa oli junioriluokassa vain yksi "kilpakumppani", mustavalkoinen mukavan oloinen bc poika. Bentley esiintyi mielikseni todella hienosti (joskin niitä huonohkojakin hetkiä oli, keksi mm. että nyt tehdään toko-maahanmenoa). Arvostelu oli mukavaa, rehellistä luettavaa:

"Erittäin hyvän tyyppinen, mutta vielä kovin kesken
kehityksen oleva nuorukainen. Oikeat mittasuhteet. Sopiva luusto.
Vielä kapea pää. Runko vielä kesken kehityksen, kapea. Riittävät
kulmaukset. Liikkuu ahtaasti edestä ja takaa. Karvapeite vaihtumassa
Erinomainen jäntevä lihaskunto."

Tuloksena Bentleylle siis JUN-EH JUK 1 :D

Huomenna sitten vielä uusi reissu Kajaanin suuntaan, kehiin lähtee kolme kääpiöpinseriä ja yksi tolleri neiti, Pinja jää tällä kertaa kotiin.