Kemissä käytiin toki molempina päivinä, kun se niin lähellä kuitenkin on, lauantaina oli bordercolliet ja sunnuntaina tollerit + eetu.

Bentleylle yritin saada jälleen hieronta aikaa, huonoin tuloksin, joten takapää oli edelleen jumissa ja se näkyy niin arvostelussa kuin varmasti tuloksessakin. Tuomari tuntui kuitenkin kovasti Benttiksestä tykkäävän. Bordercolliet tuomaroi Päivi Eerola.

* Bentley Dark Jewel "Bentley"  avo - ERI2


Tollerit tuomaroi Markku Mähönen, joka ilmeisesti oli ensimmäistä kertaa tollereita arvostelemassa? Ainakin tuomarin oikeutensa on saanut vasta vuoden vaihteessa. Miellyttävän oloinen tuomari, hakee "tiukkaa pakettia" eli löysää ei saa olla ja liikkeet pitää olla kunnossa. Bonokin sai maininnan "liian tukeva hänen makuun" mutta kun itse kokeilen, niin kylkiluut tuntuu kohta liiankin selvästi eikä siinä koirassa kyllä tippaakaan ylimääräistä ole :D Uroksissa vain 2 sai erinomaisen ja toinen niistä sa:n, sama nartuissa, eli siihen nähden meillä meni ihan mukavasti: 

* Hillitön Hosuli "Leevi"  nuo - ERI1
* Hillitön Piisamirotta "Milo"  nuo-EH2
* JV-10 SE(n)MVA  Tollmaster's Finnish Game Gainer "Bono"  avo-EH2
* Lapintähti Klarissa "Pipsa"  nuo-ERI1  (usko Pipsaan palasi, kun sai kuitenkin erinomaisen ja on  i h a n   k a l j u  :)   tälle tuomarille neidin kans joskus myöhemminkin!
* Hillitön Pikkumyy "Kiira"  avo-ERI1  SA  PN1  SERT  CACIB  &  VSP  !!!   Kiira sen tuntuu kelpaavan ihan jokaiselle, eli kai se on uskottava että kaunis se on ja rodunomainen :) 


^  Henna Määttä  &  Kiira  Kemissä


Samaan aikaan tolleri kehän kanssa alkoi tietenkin myös borderterrieri kehä, eli en taaskaan päässyt esittämään Eetua itse. Onneksi kasvattaja lupautui tulemaan Eetun esittämään. Siinä tolleri kehän lopulla jo aloin ihmetellä, kun heitä ei vieläkään missään näy ja olin saanut kännykkääni tekstiviestin  ":D"  joten ei kai siellä kovin huonosti ollut voinut mennä :)
Lähdin tepastelemaan Eetun kehällä ja siellä sitten bongasin Meinilän Arjan jolta kysyin missä Lena & Eetu on ja hän huusi takaisin että "Onnea!"  Minä siihen tuumasin että "mistä?" :D  Eetu oli voittanut urokset, ollut ainoa sa:n saanut ja kyllähän se Lenakin lopulta löytyi ruusukkeiden ja pokaalien kera. Kiitos jälleen Eetun esittämisestä ja hienosta tuloksesta meidän junnu pojalle!! :)

*  Foxilux Ritolan Eevert "Eetu"  jun-ERI1  SA  PU1  SERT  &  VSP !! 


^ On tuo meidän Eetu kyllä niin ruipelo vielä  -  mutta sievä!

Tästä innoittuneena pitää kuulemma ilmoittaa Eetu Limingan ryhmiksiin syyskuun alussa, jonne en itse ystävän häiden vuoksi pääse, mutta Lena "uhrautuu" menemään ;)    Jopa isäntäkin kuulosti hiukan iloiselta, kun oma poika pärjäsi näyttelyssä ja vasta täyttää vuoden verran. Jannen mielestä näyttelyt on ihan höpö höpö hommaa mutta nyt on lupa Eetulla käydä myös näyttelyissä metsästyksen lisäksi. Tokkopa se koiraa pilaa jos silloin tällöin kehässä pyörähtää!


Itse jään ensi viikolla ensimmäiselle kesälomalle, tai oikeastaan edes lomalle, kahteen vuoteen. Heinäkuun alussa tuli 2 vuotta täyteen siitä, kun aloin yrittäjäksi & työelämään heti opiskelujen jälkeen. Melkein 2 viikkoa lomailen ja nyt menee sekä Tildan että Pinjan pentueet 100% työn edelle. Tilda voi alkaa penikoimaan jo viikolla, mutta luulenpa että menee viikonlopulle tai jopa seuraavaan viikkoon. Pinjan odotan penikoivan seuraavan näyttelyturneemme aikoihin, mutta silloin saan tänne 100 kertaa kokeneemman kätilön kuin minä, eli rakkaan äitini, mikäli Pinja juuri 4.8. päättäisi penikoida.
   Minä kun olen luvannut käyttää silloin Chilin tulevan sulhasen Överkalixissa näytillä veteraaniluokassa (ja kovat ois pojalle tavoitteet, katsotaan saavutammeko niitä), Rudi on komistus nimeltään (C.I.B  FI MVA  NO MVA  TK1  Jadored's Jaztin "Rudi") ja mukaan lähtee toki myös Eetu poika.  Eetun turkki on ollut näissä ekoissa näyttelyissä ihan kauhea, täysin väärässä kasvuvaiheessa, mutta jospa se tuonne Överkalixiin 4.-5.8. olisi jo jonkunlainen ja Liminkaan 1. & 2.9. pitäisi olla jo täydellinen :)