Aamupäivällä lähdettiin ev.toko kisoihin tutulle serti areenalle Kuivasjärvelle. Tuomarina toimi Tiina Leinonen. Bentley osallistui mölleihin ja Pinja ALO luokkaan.

Mölliluokassa sai palkata (nameilla tai lelulla) kunhan itse liike ei esim. seuraamisessa keskeydy sen vuoksi. Tätä tietysti piti hyödyntään ja Bentleyn kanssa palkkasin perusasentoihin ja seuraamisessa pidin namia kädessä. Joskaan se ei siitä kyllä paljoa välittänyt ;)

Bentleyn pisteet osa-alueittain

Luoksepäästävyys - 9
Nousi seisomaan ja meni vähän vastaan. Ystävällinen ja avoin itsensä.

Paikallamakaaminen 1min - 9½
Jo luoksepäästävyyttä odotellessa B tarjosi koko ajan maahanmenoa. Sain sen pysymään istumassa ja ekalla käskyllä putosi maahan ja onneksi myös pysyi siellä (joskus alkaa jojoilemaan ylös alas ylös alas). B katseli välillä ympärilleen, mutta pysyi hienosti. Istumaan nousuun tarvitsin käsiavun, kun ei sivu käskyllä noussut. Tätä en ole oikeastaan uskaltanutkaan opettaa, ettei ala ennakoimaan, kuten Pinja yleensä ennakoi.

Seuraaminen kytkettynä - 9½
Tähän otin namin käteen ja nuuskautin sitä Bentleylle ennen liikkeen alkua. Eipä se siitä kauheasti välittänyt vaan seurasi tosi kivasti muutenkin! En muista mistä se ½ pistettä meni, mutta tosi tyytyväinen kyllä olen :) Ei ottanut edes kovin paljon häiriötä yleisöstä!

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä - 9½
Tämäkin muuten 10 arvoinen, mutta edelleen tarvitsi istumaan nousun käden läpäytyksen reiteeni :) 

Luoksetulo - 9
Tässä sitten piti alkuun vähän neuvotella siitä, jäädäänkö siihen paikoilleen istumaan vai makoilemaan. Toisella yrityksellä luovutin ja annoin jäädä makoilemaan, ettei mene kaikki pisteet :) Iloinen nopea luoksetulo.

Kokonaisvaikutus - 10
Kivasti tekee hommia ja ollaan edistytty näemmä paljon edellisistä epiksistä. Joskin paikkakin oli toki tutumpi.

Pisteitä 114p. / 120p. ja jaettu 3.sija
 

Alokasluokka arvosteltiin tuttuun tapaan virallisten sääntöjen mukaisesti.

Pinjan pisteet osa-alueittain:

Luoksepäästävyys - 10
Hyvin pysyi istumassa ja antoi katsoa hampaat ja taputella. Hieno neiti!

Paikallamakaaminen - 0
Tämä liike jäi kyllä harmittamaan oikein toden teolla. Pinja pysyi hyvin, kunnes 15 sekuntia ennen ajan loppumista nousi seisomaan. Jos olisi noussut istumaan, olisi kuulemma vielä saanut pisteitä, mutta seisomaan noususta meni nollille.. :(

Seuraaminen kytkettynä - 8
Välillä mukana ja välillä ei. Kun se seuraa, niin se seuraa hyvin. Välillä unohtaa mitä tehdään ja kun "karkaa" tietyn matkan päähän niin tulee takas viereen. Käännökset sujui osittain yllättävänkin hyvin.

Seuraaminen taluttimetta - 8
Tähän samat selitykset kuin edelliseenkin.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä - 8
Lähti haahauilemaan seuraamisesta heti alussa ja kun käskytyksen paikka tuli, oli Pinja siellä 2m päässä sivulla :D Karjaisin sitten oikein toden teolla "maahan" ja kyllähän se sieltä sitten tipahtikin ;) Tiina sanoikin, ettei olisi ikinä uskonut että menee maahan. Kyllähän se sii itse asian osaa, mutta nuo seuraamiset..

Luoksetulo - 9
Muuten tosi hieno, mutta perusasento jäi saamatta ja tuli vain vierelle seisomaan..

Seisominen seuraamisen yhteydessä - 8
Tarvitsi kaksoiskäskyn kuten päivän teemana meillä tuntuikin heti aamusta olevan.

Estehyppy - 9
Otin edelleen riskillä ilman käsimerkkiä/kaksoiskäskyä ja Pinja hyppäsikin. Seiso käskyn jälkeen kuitenkin vielä korjasi asentoa ja kun lähestyin vierelle niin kääntyi.. Tämä onkin ihan uusia temppuja..

Kokonaisvaikutus - 9
Kovasti ollaan edistytty ja johan se jo alkaa näyttää joltakin. Vähän nyt kyllä harmittaa, kun ALO1 tulos jäi tuosta paikallamakaamisesta kiinni. Onneksi oli epikset, joten niissähän saakin kämmäillä :)

Pisteitä yhteensä 146p. / 200p. ja ALO2 tulos.