Tänään ajeltiin uudemman kerran Oulu-Kajaani-Oulu väliä, alkaa käydä pian työstä. Mukaan näytille lähti kolme kääpiöpinseri neitiä ja Pami-tolleri. kehät menivät minuutilleen päällekäin, joten onneksi sain hoidettua vara esittäjiä kääpiöpinseri kehään.

Pami esiintyi ihan ok, mutta hyvin, hyvin laiskasti ja antoi jo siksi raskaan vaikutelman. Turkkia myös olisi ollut vaikka muille jakaa :D Tuomari piti jo urosten tuloksia katsellessa aika kevyistä tollereista, joten H:han sieltä sitten napsahti. Kehästä pääsinkin sitten nopeasti lähtemään ja vauhdilla ehdin Aadan kanssa nuorten luokkaan esiintymään. Heavy-kääpiöpinseri pojan Sanna emäntä, oli sillä välin esittämässä Venlaa, joka yllättikin suuresti voittaen junioriluokan erinomaisella!!

Aadallakin oli tosi huono näyttelypäivä, aika laiskasti seisoskeli mutta liikkeessä meni hyvällä draivilla, kuten arvostelustakin käy ilmi. Aada voitti kuin voittikin nuorten luokan ja jälleen erinomaisella!!

Seuraavana vuorossa oli vain kaksi päivää Aadaa vanhempi Iida, jonka jouduimme laittamaan avoimeen luokkaan esittäjä pulan vuoksi. Tämä varmasti vaikutti arvosteluun, kun neiti oli toista kertaa näyttelyssä ja kokeneempien narttujen seurana :) Iida tuli sitten kolmanneksi avoimessa luokassa saaden ErittäinHyvän, mihin olimme kyllä hyvin tyytyväisiä.

ParasNarttu kehiin tuli Venlan ja Aadan lisäksi vain avoimen luokan voittaja, josta tulikin PN1, ROP ja se myös valioitui! Onnea Kirpulle Nauru Venla oli PN2 saaden vara-SERTin ja Aada luonnolisestikin jäi ParasNarttu3 sijalle "nuolemaan näppejään".

Todella kiva päivä! Muutakin menestystä tuli, eli Heavy alkaa muuttua isäntänsä sanojen mukaisesti Ladasta mersuksi, sillä Heavy poika sai EH NUK2!! Onnea.
Myös tollerikehässä oli Nelli-neiti (Lapintähti Queeny) joka oli EH JUK4, hienosti esiintyi ja hyvä tulos karvansa pudottaneella koiralle ensimmäisestä näyttelystä.