..oli kommentti joka tuli sukulaisten suusta ko. biisin sävelen mukaisesti, kun tuli juttua tämänpäiväisestä näyttelystä. Kaikki kolme mukana ollutta kääpiöpinseriä saivat EH ja yksi sijoittui NUK4. Ihan kivasti.

Bentleyn kehää odoteltiinkin sitten iäisyys! Kehien piti alkaa 13:15 ja kello taisi olla 14:30 kun viimein siirryttiin bordercollieihin. Olin siinä vaiheessa jo niin horroksessa (sekä kylmyydestä että väsymyksestä) etten ensin edes tajunnut että pitää lähteä kehään :D

Bentley oli eka koira bortsuissa ja sai EH ja loppujen lopuksi voitti oman luokkansa. Tosi kiva tulos ja olen kyllä tyytyväinen. Kivat arvostelut myös tuli ja saman saimme taas todeta, eli että herra tarvitsee sitä  a i k a a  :)

"Nice head & expression. Needs time to his ears to settle. Has a good neck, shoulders & upper arm. Needs time to dropp on brisket. Has nice angulations. Tail carriage good but is very immature. Needs time."

Suomennos suunnilleen näin:

"Kiva pää & ilme. Tarvitsee aikaa korviensa asettumiseen. (tuskin ne tuosta enään mihinkään muuttuu...;) Hyvä kaula, kyynärät ja olkapäät. Tarvitsee aikaa ? rintaan. Kivat kulmaukset. Hännän kanto hyvä, mutta "lapsellinen". (hmm..mielenkiintoista). Tarvitsee aikaa."

Ja jos joku haluaa niin täydellisen suomennoksen saa laittaa vaikka kommenttina tuleen. Itellä kun tuo "enggu" ei ole ihan hallussa ja arvailin osan.