Niin, kun on ns. 100% tartuntavaara, kun kaksi koiraa ovat kuin paita ja peppu ja toisella on kenneyskä, niin eikö ole aika selkeää todennäköisyyslaskentaa, että pian se on molemmilla. Niinhän siinä sitten kävi..

Nyt on Pinjan sairauskertomuksessa ollut eilinen päivä selkeästi parempi, ei juuri ollenkaan yskimistä ja luulin jo sen paranevan. Annoin silti Resilaria mm. yöksi, että helpottaa oloa. Bentley alkoi sunnuntaina pikkuisen köhiä ja eilen oksensi vatavia määriä sitkeää (kun pyyhki lattialta se vaan venyi ja venyi..) limaa ja vaahtoa. Annoin sitten myös Bentleylle Resiaria, pienemmän annoksen tietenkin.

Tänään Pinjan yskiminen on taas pahentunut ja nyt olikin viides päivä, kun vielä sai Resilaria antaa sekä Bentleyn toinen köhimispäivä. Viime yön B oksensi limaa ja vaahtoa useaan otteeseen, mutta tänään ei ole onneksi enään tullut limaa, liekö Resiar auttanut?

Kun tämä nyt on mielestäni Pinjaa jatkunut jo tarpeeksi pitkään, soitin Akuuttiin ja varasin molemmile koirille ajan huomisaamuksi. Kukkaron päälehän se käy, arviolta 100-150€, mutta onhan sitä saadettava koirat kuntoon. Luutavasti antibiooteille joutuvat. Onneksi ei ollutkaan suunnitteilla näyttelyitä tai muita kisoja lähiaikoina :)

Saapa nyt nähdä mitä siitä huomisesta lääkärireissusta näiden höppänöiden kanssa tulee, kun pitää yksin mennä :D